Uit in Drenthe

Uit in Drenthe

Je bent wel even toe aan een leuk dagje uit in Drenthe. Partycentrum De Postwagen verwelkomt je op de rand van de provincie met allemaal toffe activiteiten. Met deze uitjes weet je zeker dat het een leuk dagje uit wordt. Voor elke soort groep is er wel een activiteit die goed past. De dag sluit je af met een lekker etentje, of misschien zelfs een overnachting in Russische legerwagons...

Leuke activiteiten

Een personeelsdag, een teamuitje of toch de jaarlijkse familiedag: dit zijn vijf populaire voorbeelden van een dagje uit in Drenthe.

 • Enthousiaste kaaskoppen verwijzen we graag door naar Ik hou van Holland.
 • Achterdochtige speurneuzen mogen zich melden bij de afdeling Ontmasker de Mol.
 • Je eigen jachtinstinct ontdekken en uittesten kan bij de Hunting Valley
 • De omgeving op een originele manier verkennen doe je met de Moonwalker.
 • Puzzelfanaten en competitiedieren zijn welkom bij de escape room.
Vijf populaire voorbeelden van een dagje uit in Drenthe

Spetterend dagje uit in Drenthe

's Middags een activiteit en 's avonds een feest: De Postwagen is niet voor niets een partycentrum. De jarenlange ervaring met het organiseren van spetterende feesten komt goed van pas voor jullie dagje uit. Reken er maar op dat het laat wordt. Gezelligheid, muziek en eventueel karaoke of een pubquiz. Overleg gerust eens met onze collega's als je een memorabele feestavond wel ziet zitten.

 • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
 • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
 • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Volledige dag uit

Overnachten is een aantrekkelijke optie als het inderdaad laat wordt. Zeker als je overnacht in Russische legerwagons. Weer wat anders. Tien wagons (zestig slaapplaatsen) staan opgesteld rondom een feestzaal. Binnen is er een opening naar elke wagon, zodat je niet naar buiten hoeft. Je kunt na de laatste polonaise zo doorlopen richting je bed. De Postwagen Drenthe biedt je met deze groepsaccommodatie een volledige dag uit.

Eten

Laten we het eten niet vergeten. De middaglunch of avondmaaltijd maakt het programma compleet. Ga bijvoorbeeld voor het keuzemenu, de Bulgaarse Smulsteen of de Toffe Tafelgrill. Ook één van de geliefde buffetten is een goed idee. Hoe dan ook wordt het een smakelijke belevenis in een sfeervolle setting.

Het leukste dagje of avondje uit in Drenthe boek je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's