Overnachten in Groningen

Overnachten in Groningen

Overnachten met een groep in Groningen doe je het liefst in stijl. In een leuke groepsaccommodatie. De Postwagen rekent af met de standaard en biedt iets origineels. Onze groepsaccommodatie nabij Groningen bestaat uit een serie van tien Russische legerwagons, die allemaal aangesloten zijn op één mooie feestzaal.

Overnachten in bijzondere 'kamers'

Groepsaccommodaties zijn vaak hetzelfde. Simpele kamers zonder veel poespas. Bij De Postwagen in Groningen gaan we nét even verder. Het laagdrempelige karakter blijft, maar ditmaal zijn de kamers ingeruild voor legerwagons uit Rusland! Over origineel overnachten gesproken. Dit is de kans om te overnachten in een unieke groepsaccommodatie.

Dit is de kans om te overnachten in een unieke groepsaccommodatie.

Overnachten met een grote groep

De groepsaccommodatie in Groningen telt zestig slaapplekken. In de feestzaal is er ruimte voor tachtig man. Dat maakt het een uitstekende gelegenheid om te overnachten met een grote groep. Daarnaast vormt onze locatie een uitvalsbasis voor talloze leuke dagjes uit in de omgeving van Groningen, van mooie fiets- en wandelroutes tot gezellige terrasjes en interessante musea.

Centraal gelegen in Noord-Nederland

Vanuit welke richting je ook komt: De Postwagen is door de ideale ligging in Tolbert (nabij de A7) vanuit heel Nederland prima te bereiken. Op kleine afstand vind je de dorpen Leek, Marum, Zuidhorn en Roden, maar ook Drachten en Assen zijn in de buurt.

Een volledig verzorgde overnachting

De prachtige groepsaccommodatie van De Postwagen is van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een heerlijk etentje. De gerechten worden samengesteld met lekkere, verse ingrediënten uit de regio. Heerlijk en eerlijk genieten dus!

Overnachten in Groningen doe je bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie