Groepsovernachting in Drenthe

Groepsovernachting in Drenthe

Ga voor een gezellige overnachting met een grote groep in Drenthe. Op de rand van de provincie gaat het gebeuren. De Postwagen verwelkomt je in een groepsaccommodatie met een bijzonder verhaal. Origineel en onderscheidend. Ontdek hier waarom onze locatie een onmisbare optie is voor een unieke groepsovernachting in Drenthe. 

Bijzondere groepsovernachting

Gevonden: een bijzondere plek voor je sportvereniging, familiedag of schooluitje. We hebben het dan niet over een kampeerboerderij of een blokkendoos. In dit geval hebben we het over legerwagons uit Rusland. 

Het verhaal

Manegehouder Louwe Mulder is met wat zakenlieden op handelsmissie in Rusland en Polen. Daar valt zijn oog op een aantal legervoertuigen die sinds de val van het IJzeren Gordijn geen nut meer hebben. Hij laat de voertuigen naar Nederland komen. De wagons worden rondom een centrale ruimte geplaatst. De basis is gelegd voor een bijzondere groepsovernachting in Drenthe. 

Slaapplaatsen en andere faciliteiten

De vakkundig gerestaureerde legerwagons leveren inmiddels zes slaapplaatsen per wagon. Met tien wagons komt het totaal dus op zestig slaapplaatsen. Daarnaast is er in de feestzaal ruimte voor 80 personen. De wagons zijn van binnenuit te bereiken. Wie toch naar buiten gaat, treft een terras en speelvelden. Bovendien is er een kampvuurplek, altijd goed voor de sfeer. 

Terras en speelvelden 

Intussen wordt er binnen een feestje gebouwd met de bar en tapinstallatie. Verder zijn de sanitaire voorzieningen uitstekend. Het ontbreekt gasten aan niets. In de feestzaal mogen gasten eigen eten en drinken nuttigen. Het is mogelijk om een beroep te doen op de buffetten van De Postwagen. Natuurlijk noemen we dat een aanrader, net als de Brunch

Activiteiten

Ons partycentrum bestaat naast de trouwzalen uit drie pijlers: het restaurant, de groepsaccommodatie en de activiteiten. Van een escape room tot een toertocht op de VETbike, er zijn allemaal uitjes voor een dag vol vermaak. 

De Postwagen biedt een unieke en betaalbare groepsovernachting in Drenthe.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie