Sterk aanbevolen 5 recensies

Workshop Linedancing

Gekozen om deze redenen: erg leuk • gezellig • groot succes

Heb je zin om met een gezellige groep mensen lekker ongedwongen te swingen op vrolijke muziek? Dan is een workshop Linedancing een gezonde en vooral leuke activiteit, waarbij plezier maken voorop staat.

Voel je vrij en geniet! Tijdens deze workshop ben je niet afhankelijk van een danspartner. Wel dans je in groepsverband (in rijen: naast, voor en achter elkaar).

Na ongeveer 30 minuten beheers je al een linedance

Ervaren danser of niet: na ongeveer 30 minuten beheers je al een linedance!

Workshop Linedancing


Lekker ongedwongen swingen

Niet afhankelijk van een danspartner.

Gezonde en leuke groepsactiviteit


+-90 minuten | 125,- per groep (tot 30 personen)


Deze workshop is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Sharisse Carolina

Wij hebben onze teamdag van werk in december 2017 bij de Postwagen gehouden. We hebben een hele themadag met Westerngames en Linedance gehad. Hapjes, drankjes, lunch en BBQ was tot in de puntjes geregeld. Echt een aanrader!

Pea

Samen met ons team een super leuk uitje gehad bij de Postwagen. Eerst een heerlijke lunch en vervolgens een workshop Linedancen! We kunnen er weer tegen aan!

Review afkomstig van: Facebook

Dick

Erg leuke workshop line-dancing gehad. Daarna lekker eten en drinken , prima bediening. En erg gezellig in de zaal. Geheel is een aanrader

Douwe Wijnalda

Afgelopen zaterdag het Wijnaldafestijn,onze familiedag bij jullie gevierd.De Fietstrein,De Line Dance en ook de Gps tocht waren een groot succes.De ontvangst ,de lunch en ook het diner waren in een woord uit de kunst.Hulde aan alle medewerkers op wat voor gebied dan ook.Het was voor ons een onvergetelijke dag en dat vertellen we graag verder.Peter nog extra bedankt ondanks je vrije dag en de verjaardag van je zoontje liet je toch even zien Nogmaals veel dank.

Anne en Joke Buist

Ons 25 jarig huwelijksfeest in westernstijl. We hebben een geweldige avond gehad! Alles was naar wens. Leuke workshop linedance gehad. Ruim eten en drinken en fantastisch personeel. Als we het over konden doen, deden we het net zo!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's