Workshop Friesland

Workshop Friesland

De leukste workshop in Friesland volg je bij Partycentrum De Postwagen! Bij De Postwagen kun je terecht voor talloze leuke en originele workshops. Zin in een middagje creatief doen? Of ben je liever actief bezig? Voor elk gezelschap is hier in Friesland wel een geschikt uitje te boeken. Hieronder zijn een aantal voorbeelden voor je uitgelicht.

Creatieve workshop

Laat je creativiteit de vrije loop met de creatieve workshops van De Postwagen Friesland. Mogelijkheden vind je onder het kopje Workshops.

Onvergetelijke workshops en uitjes in Friesland!

Geen zin in een creatieve middag of wil je het gewoon wat actiever? Ook voor ander soort workshops ben je bij De Postwagen Friesland aan het juiste adres. Een echte aanrader is de Lachmeditatie, probeer daar maar eens serieus te blijven! Heel erg geschikt als hilarische onderbreking van bijvoorbeeld een vergadering of een seminar. Een ander leuk voorbeeld is de workshop Linedancing, zo kom je er achter wie de echte cowboy van de groep is! Of je nu ervaren bent of niet, de meeste mensen beheersen binnen een half uur al een echte linedance! Ook het Schapendrijven en de Theatersport zijn onvergetelijke uitjes!

De leukste workshop van Friesland volg je bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's