Teambuilding Friesland

Teambuilding Friesland

Mogelijk is het jouw taak om een gezellige dag vol teambuilding te organiseren in Friesland. Dan heb je mazzel. Je zit immers op de officiële website van partycentrum De Postwagen. Dit is waar teambuilding in Friesland begint. En wat voor leuke activiteit je ook zoekt, je vindt hier altijd een passend uitje. 

Teambuilding-activiteiten (van ezel tot escape)

Als activiteiten een hoofdstad zouden hebben, zou die hoofdstad De Postwagen heten. Je kunt hier terecht voor allerlei verschillende uitjes voor teambuilding in Friesland. Een leuk idee is bijvoorbeeld de GPS-Tocht met Fotospel. Je loopt een speciale route, waarbij je er intussen voor moet zorgen dat de opdrachten voltooid worden. Reken maar dat hier teambuilding voor nodig is...

Los het samen maar op, dat is het uitgangspunt. Hetzelfde principe geldt voor de escape room, een kamer waarin je wordt opgesloten en waarbij je zestig minuten de tijd krijgt om (zonder geweld) te ontsnappen uit de handen van een nare sheriff. De kamer draagt allerlei mysteries. Lukt het jullie om ze stuk voor stuk te ontrafelen? De escape room is een absolute aanrader.

3 andere ideeën voor een dag teambuilding in Friesland: 

Als activiteiten een hoofdstad zouden hebben, zou die hoofdstad De Postwagen heten

Een complete dag teambuilding: eten!

Combineer meerdere activiteiten met elkaar, als je één activiteit te karig vindt voor jouw gezelschap. Sluit de dag vol teambuilding helemaal in stijl af door er ook nog lekker eten bij te regelen. 's Middags een lunch, 's avonds een driegangendiner met verrukkelijke voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en dito desserts

Het leukste dagje teambuilding in Friesland vier je in de Hoofdstad van Activiteiten: partycentrum De Postwagen. 

PS 

Overnachten? Samen logeren in legerwagons uit Rusland. Een bijzondere ervaring. Deze unieke groepsaccommodatie (met feestzaal) geven we graag nog even mee als tip voor optimale teambuilding.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172