silent disco

Silent Disco

Gekozen door groepen: samen genieten • originele activiteit • onvergetelijke ervaring

Blij verrast en geen geluidsoverlast: de Silent Disco is een bijzondere beleving die jullie samenbrengt met muziek. Dankzij de koptelefoons komt de muziek fantastisch binnen en is stilstaan geen optie meer. Ontdek wat de Silent Disco voor jou kan betekenen.

Silent Disco

Schitteren in stilte. Het ziet er vreemd uit. En oh zo mooi. Een swingende menigte. Met koptelefoon op. Dansen op het ritme. Maar welk ritme? Zonder koptelefoon kijk je naar een stelletje gekken die losgaan op niets. Mét koptelefoon meng je je in het hardste feestje ever. Bij de Silent Disco worden jullie één in jullie eigen wereld.

Samen muziek beleven

De Silent Disco is een behoorlijk leuke activiteit die uitstekend afgestemd kan worden op verschillende soorten feestjes. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Silent Disco Vrijgezellenfeest
  • Silent Disco Familiefeest
  • Silent Disco Personeelsfeest

Het tofste aspect aan de Silent Disco is dat je echt samen muziek kunt beleven. Niemand anders hoort het. Niemand krijgt mee wat er in jullie hoofden ontstaat als de muziek aangaat. Het is jullie feestje. En hoe. Op een of andere manier zijn de feestjes altijd groter, gekker en genialer wanneer de Silent Disco wordt ingezet.

Feestjes zijn altijd groter, gekker en genialer met de Silent Disco

 

Dankzij de koptelefoons klinkt het geluid puur en intens. Het komt beter binnen dan ooit. Bewegen gaat bijna natuurlijk. Dans alsof niemand kijkt. Laat ze maar staren. Ze horen de muziek toch niet. Tenzij ze een koptelefoon dragen. Maar dan dansen ze zelf ook... alsof niemand kijkt. Muziek zoals het bedoeld is. Rechtstreeks. Verbindend. Creërend. Een feeststemming in dit geval. Dit wil je niet mislopen. 
 

 

Silent Disco Bruiloftsfeest

(of 25 jaar getrouwd)

Weet je wat altijd een lastig onderdeel is van een bruiloftsfeest? De muziek. Je kunt elkaar nauwelijks verstaan. Gezellig een gesprek voeren met je tafelgenoten wordt bemoeilijkt door de harde muziek. Of het is juist andersom: je wilt lekker losgaan op de dansvloer, maar de muziek moedigt dat niet aan: veel te zacht. Het ideale volume vinden is met zoveel mensen (en zoveel wensen) een bijna onmogelijke opgave. Er zijn altijd wel mensen die stiekem vinden dat de muziek wel (iets) harder of zachter mag (of moet).

De Silent Disco is een fantastisch compromis: geen geluidsoverlast. De muziek klinkt geweldig met koptelefoon op en de zittende mensen kunnen met plezier toekijken hoe iedereen zich beweegt op 'stilte'. Daarnaast hoeven ze zich niet te storen aan wat ze horen. In plaats daarvan kan er bijvoorbeeld rustige sfeermuziek worden afgespeeld. Dat maakt het contrast met de dansende massa nog boeiender, terwijl de zittende menigte zich ook niet hoeft te vervelen. Al met al biedt de Silent Disco een mooie oplossing voor een perfect bruiloftsfeest.

De Silent Disco is een fantastisch compromis: geen geluidsoverlast

Silent Disco in Groningen, Friesland en Drenthe

De vermakelijke Silent Disco is te vinden bij Partycentrum De Postwagen in Tolbert. Dit authentieke dorpje ligt officieel nog in provincie Groningen, maar Friesland en Drenthe zijn om de hoek. Vanuit Heerenveen, Drachten en Assen is het slechts een kort stukje rijden. Ook vanuit andere regio's is het een prettige reis naar De Postwagen. Eenmaal op de A7 rijdt het meestal lekker door. Daarnaast zijn er mogelijkheden om met het OV te komen (bushalte in de buurt)

Overzicht opties

5,75 p.p. (koptelefoon)
en
v.a. 400,- (drive-in show)

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

     Deze activiteit is erg gewild
  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
silent disco

Contact opnemen over Silent Disco

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172