Kampeerboerderij in Groningen

Kampeerboerderij in Groningen

Vrienden en verenigingen, scholen en families: groepen zijn vaak op zoek naar een leuke groepsaccommodatie voor een overnachting. Met onze kampeerboerderij in Groningen bieden we in ieder geval iets bijzonders aan. Waar anders vind je een zaal die omringd wordt door legerwagons uit Rusland? Beleef het bij partycentrum De Postwagen. 

Bijzondere kampeerboerderij in Groningen

De groepsaccommodatie heeft allerlei faciliteiten. Een bar met tapinstallatie, een terras en kampvuurplaats, sanitaire voorzieningen en een prima keuken. Verder mogen jullie gebruik maken van de sportveldjes. De kampeerboerderij in Groningen is bijzonder door de toevoeging van tien legerwagons als slaapcabines. Per wagon zijn er zes slaapplaatsen. 

Bijzonder door de toevoeging van tien legerwagons als slaapcabines

Overnachten met leuke activiteiten

Overdag is er ruimte in het programma om allerlei leuke activiteiten te doen. Spelshows behoren tot de mogelijkheden: Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol en Alles mag vandaag. Jongens tegen de meisjes is ook een leuke activiteit. Verder zijn er tal van uitjes beschikbaar. Verken bijvoorbeeld eens de regio met Nostalgie op de Solex of Beleef de Moonwalker

BBQ, diner en meer

Jullie hebben de gelegenheid en alle vrijheid om zelf maaltijden voor te bereiden en te nuttigen in de zaal. Uiteraard zijn jullie net zo goed welkom in ons restaurant (op loopafstand). We presenteren smaakvolle buffetten. Bovendien is het mogelijk om (indoor) te barbecueën. Naast de Bulgaarse Smulsteen is ons driegangendiner geliefd: verrukkelijke voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en dito desserts.

Verrukkelijke voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en dito desserts

Bereikbaarheid 

De kampeerboerderij in Groningen is gevestigd in de buurt van De Postwagen, in Tolbert. Dit dorp ligt centraal in Noord-Nederland, nabij de strategisch gelegen snelweg A7. Vanaf deze snelweg is het slechts een paar minuten rijden. Daardoor is de bereikbaarheid vanuit elke provincie uitstekend. 

Met een grote groep gezellig overnachten doe je bij onze kampeerboerderij in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172