Groepsarrangementen in Friesland

Groepsarrangementen in Friesland

Gooi je handen in de lucht met de beste groepsarrangementen in Friesland. We kijken er naar uit om jullie een leuke dag te bezorgen, vol activiteiten en lekker eten. Of het nou om een familiedag, vriendenuitje of personeelsfeest gaat, wij regelen het.

Groepsarrangementen met leuke activiteiten (8 tips)

Bij partycentrum De Postwagen organiseren we vermakelijke activiteiten, een vast onderdeel in het arrangement.

Van VETbike tot Sterrrenslag 

We hebben nog meer tips voor je, al kan je ook zelf het overzicht met uitjes bekijken. Als je het lastig vindt om te kiezen, volg dan gerust onze adviezen op.

Je kan ook zelf het overzicht met uitjes bekijken

Volledig verzorgde groepsarrangementen

Onze groepsarrangementen in Friesland zijn volledig verzorgd. Maak er een complete dag van door een etentje met de hele groep. Boek bijvoorbeeld één van de buffetten of ga lekker barbecueën. De Bulgaarse Smulsteen is een verrassende outsider, geliefd bij veel gasten (met name bij groepen tot 20 personen). Uiteraard is mogelijk om aan te schuiven in het restaurant, bekijk de menukaart

Een etentje met de hele groep

Overweeg een overnachting

Bij De Postwagen is een overnachting een aantrekkelijke optie: de groepsaccommodatie is uniek én goedkoop. Bovendien zijn alle gewenste faciliteiten aanwezig. Zo is er een feestzaal in het midden. Er is een keuken, bar en tapinstallatie. De sanitaire voorzieningen zijn present. Buiten vinden jullie een terras, speelvelden en een kampvuurplaats. Feesten tot in de late (of vroege...) uurtjes. 

Groepsarrangementen in Friesland organiseren kan je gerust overlaten aan partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's