Groepsactiviteit Friesland

Groepsactiviteit Friesland

Voor elk gezelschap biedt partycentrum De Postwagen een geschikte groepsactiviteit aan, zodat iedereen plezier heeft. We hebben leuke uitjes voor vrienden, families en bedrijven, maar ook voor verenigingen, scholen en overheidsinstanties. Al met al hebben we een volledig aanbod voor een vermakelijke groepsactiviteit in Friesland. 

Unieke groepsactiviteit

Nostalgie op de Solex is traditiegetrouw de 'moeder aller activiteiten', maar onderschat de (unieke) 'kinderen' niet. Zo is de Moonwalker een geduchte 'concurrent' als het gaat om populaire groepsuitjes. Dit − elektrisch aangedreven − voertuig bestaat uit een loopband, waarmee je flink wat meters maakt. Ja, zo'n loopband van de sportschool, maar dan in een soort fietsframe. Gaaf!

Van VETbike tot struisvogel 

Daarnaast gooit de VETbike hoge ogen met een mooie toertocht door de omgeving. Net als de Moonwalker is het voertuig elektrisch aangedreven. Bij dit voertuig zijn het de best wel dikke banden die het voertuig een uniek karakter geven. Hé, vandaar die naam. Nog niet uniek genoeg? Probeer dan eens Daten met struisvogels of Sumo Voetbal (als onderdeel van Sterrenslag). 

Aantrekkelijk...

We bieden flink wat aantrekkelijke 'broers' en 'zussen': bekijk alle uitjes voor het overzicht. Tip: de speciale wandelingen zijn plezierig, ideaal als groepsactiviteit in Friesland. De GPS-Tocht met Fotospel bijvoorbeeld. Of The Blacklist Citygame, een moderne speurtocht door het dorp met een tablet voor aanwijzingen. 

Tip: de speciale wandelingen zijn plezierig, ideaal als groepsactiviteit in Friesland

Combineer de groepsactiviteit met eten

De groepsactiviteit krijgt een extra feestelijk tintje als jullie uit eten gaan. Ga voor een luxe diner in ons restaurant, bekijk de menukaart eens. Liever een lunch of bittergarnituur en salades? Oh ja, barbecueën is ook een optie, naast de buffetten en de Bulgaarse Smulsteen. Het is duidelijk: veel mogelijkheden om de groepsactiviteit te combineren met lekker eten. 

De leukste groepsactiviteit in Friesland boek je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's