Groepsaccommodatie in Groningen

Groepsaccommodatie in Groningen

Leuk, het is weer tijd voor het jaarlijkse groepsuitje. Gezellig met de hele familie, vereniging of grote vriendengroep een weekendje weg. Alle inkopen zijn gedaan, de koffers gepakt, de auto staat gereed en iedereen is er klaar voor. Een gezellig weekend in een groepsaccommodatie in Groningen: Partycentrum de Postwagen zorgt ervoor!

Groepsaccommodatie Groningen

De groepsaccommodatie in Groningen is geschikt voor 60 personen en kan voor één nacht, twee nachten of langer geboekt worden. Het groepsverblijf is onderdeel van Partycentrum De Postwagen. Het is gelegen in een prachtige omgeving die goed te bereiken is vanaf de A7 met zowel auto als per openbaar vervoer. Bekijk hier de fotogalerij.

Bijzonder overnachten

U wilt weleens wat anders dan overnachten in een kampeerboerderij of een groot vakantiehuis? Dan zit u bij De Postwagen goed. De groepsaccommodatie waar u in zult verblijven bestaat namelijk uit een aantal legerwagons die rondom een zaal zijn opgesteld. De wagons zijn van het Russische leger geweest en zijn alweer 10 jaar beschikbaar om in te overnachten.

Combineren met een dagje weg

Een dagje weg combineren met een groepsaccommodatie? Bij Partycentrum de Postwagen Groningen kunt u ongestoord genieten van uw weekendje weg. U kunt uw verblijf in de groepsaccommodatie in Groningen combineren met diverse leuke activiteiten zoals:

Een leuke activiteit gecombineerd met een gezellige groepsovernachting zorgt voor een uitje om nooit te vergeten!

U zult optimaal genieten omdat de legerwagons van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft u onder andere een eigen keuken, sanitaire voorzieningen, een eigen geluidsinstallatie en bar met tap.

U ziet het, voor de beste en meest unieke groepsaccommodatie in Groningen komt u naar Partycentrum De Postwagen!

Hier vindt u alle informatie over de groepsaccommodatie in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie