Bedrijfsfeest Friesland

Bedrijfsfeest Friesland

Rennen, klimmen en springen. Als opwarmer van je bedrijfsfeest volgen je collega's en jij actieve activiteiten. Of althans, dat is een optie. Een ander idee is om juist ontspannende uitjes te kiezen. Alles is mogelijk in ons partycentrum. Toch staat er wel één ding vast: het wordt superleuk. Een bedrijfsfeest in Friesland is iets om naar uit te kijken. 

Bedrijfsfeest met leuke activiteiten

's Avonds een groot feest, 's middags leuke activiteiten en tussendoor lekker eten: dat is al met al het beste advies voor een geslaagd bedrijfsfeest. De citygames en fotospellen vormen een leuk begin. Een andere aanrader is Sterrenslag of een rondrit door de regio. Dit kan op verschillende voertuigen, waaronder de Moonwalker, de VETbike en de Solex

Zeven tips voor leuke bedrijfsuitjes

Zit hier nog niet iets tussen? Bekijk dan alle bedrijfsuitjes in Friesland.

Groot feest

Trek de juiste kleding aan, maak je collega's gek en dans mee. Onze themafeestjes zorgen altijd weer voor één groot feest. Denk hierbij aan de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest.

Compleet bedrijfsfeest in Friesland

Tussen de (activiteiten)middag en de (feest)avond ga je met je collega's en medewerkers genieten van een voortreffelijk diner. De voorgerechten, hoofdgerechten en desserts bezorgen je smaaksensoren vele geluksmomentjes. Vijanden van vlees en vis hoeven niets te vrezen: er zijn aantrekkelijke alternatieven in de vorm van vegetarische gerechten

PS Voor het eten raden we ook de (indoor) barbecue en de buffetten aan. 

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Friesland beleef je bij De Postwagen. 

Zaalverhuur: prachtige zalen 

Geen zin in een volledig verzorgd bedrijfsfeest? Dat kunnen we ons bijna niet voorstellen. Toch kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld liever zelf het feest organiseert. We kunnen je dan alsnog helpen bij het vinden van een passende ruimte. De Postwagen staat bekend om de prachtige zalen. Die toveren we desgewenst om in elk denkbaar thema.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie