Bedrijfsfeest Drenthe

Bedrijfsfeest Drenthe

In een ontspannen omgeving een bedrijfsfeest beleven. Dat kan uitstekend in Drenthe. Samenwerken op een andere manier. Een leuke spelshow, een mooie rondrit door de regio of een workshop met dieren: er zijn zat mogelijkheden voor een mooi programma met diverse activiteiten. 

Leuke activiteiten voor je bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest in Drenthe organiseren is dankzij De Postwagen vrij eenvoudig. Ons partycentrum heeft talloze uitjes voor kleine en grote groepen. Strijd tegen je collega's met Sterrenslag, doe een race tegen de klok in de Escape Room en zorg dat de schapen op de juiste plek komen. 

Lekker toeren 

We zitten op de uiterste rand van de provincie, tussen Groningen en Friesland. Deze centrale ligging in Noord-Nederland is gunstig voor de bereikbaarheid. Bovendien is onze regio uitstekend geschikt voor leuke rondritten. Verken de omgeving met de Moonwalker, de VETbike of de ouderwetse Solex

Strijd tegen je collega's met Sterrenslag

Eten en drinken

Het bedrijfsfeest in Drenthe wordt nog beter met eten en drinken. Bekijk de buffetten, zoals Het Farmhouse 3 gangen buffet en de Lunchproeverij. Of probeer eens het handige keuzemenu voor groepen. Iets minder uitgebreid dan de menukaart van het restaurant, maar het voordeel zit 'm in de prijs: die is voor iedereen van de groep hetzelfde, ongedacht de keuze(s). 

Avondprogramma

Na het eten is het (optioneel) tijd voor het avondprogramma, waar het feest grote(re) proporties aanneemt. De sfeer zit er goed in, de muziek doet er nog een schepje bovenop en de setting straalt geheel één thema uit:

Bedrijfsfeest compleet met overnachting

Voor een compleet bedrijfsfeest in Drenthe mist er een cruciaal onderdeel: een unieke groepsovernachting. Niet in een kampeerboerderij of een ander gebouw van clichés, maar in legerwagons uit Rusland. Dat geeft de dag een extra bijzonder tintje.

De legerwagons zijn intern gekoppeld met een feestzaal (voor jullie eigen afterparty), voorzien van alle gemakken. Zo vind je er en bar met tapinstallatie, een goed uitgeruste keuken en sanitair. Al met al vormt deze manier van feestvieren en overnachten een waardige afsluiter van het bedrijfsfeest. 

Een bedrijfsfeest in Drenthe organiseren? Dat doe je bij De Postwagen. 

Een waardige afsluiter van het bedrijfsfeest
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie