Arrangement Drenthe

Arrangement Drenthe

Een leuk en uniek arrangement in Drenthe begint bij hét partycentrum: De Postwagen. Hier is 'plezier' nog een simpele optelsom. We trappen af met activiteiten. Daarvoor, tussendoor of daarna lekker eten en drinken. Dit alles in combinatie met sfeervolle zalen en vriendelijke medewerkers. We gaan voor een uitje met geluksmomentjes. Drie opties:

1. Arrangement met activiteiten 

Ons partycentrum staat bekend om het brede aanbod van activiteiten. Vanuit heel Nederland komen mensen bij ons voor een familiedag, bedrijfsuitje of een activiteit met vrienden. Daarbij gaat de voorkeur soms uit naar een programma (arrangement) met meerdere uitjes. Vaak wordt er dan een combinatie gemaakt tussen een rondrit en een spelshow. Dit hoeft niet per se. 

Rondritten

Bij een arrangement in Drenthe kan een rondrit eigenlijk niet ontbreken. De omgeving verkennen op een apart voertuig. Gezellig in een stoet. Tenzij je er een wedstrijdje van maakt, dat kan natuurlijk ook. Beleef de Moonwalker.Net zo gaaf: de VETbike (zo'n naam zegt het al). Een stoer voertuig met DIKKE banden. 

Spelshows

Waar moet je bij spelshows aan denken? Nou, aan Ik hou van Holland bijvoorbeeld. Of aan Oh, wat een decenniumAlles mag vandaag! De spelshows van De Postwagen zetten de toon. Humor, uitdaging en verbinding. Deze spellen zijn geschikt voor verschillende soorten groepen (bedrijven, families en vrienden) en gelegenheden (personeelsfeest, familiedag of vrijgezellenfeest). 

Ons partycentrum staat bekend om het brede aanbod van activiteiten

2. Arrangement combineren met een etentje

We hebben slechts vier woorden nodig om het eten van ons restaurant te omschrijven: heerlijke gerechten van topkwaliteit. Daarbij staat luxe en toegankelijkheid tegelijkertijd hoog in het vaandel. Enerzijds hebben we gedurfde gerechten voor de liefhebber, anderzijds hebben we bekende klassiekers (spareribs, schnitzel). Daarom is 'uit eten' een feest voor iedereen.

Barbecueën en buffetten

De menukaart van het restaurant is aanlokkelijk, maar er zijn meer combinaties mogelijk. Het Farmhouse 3 gangen buffet is typisch zo'n keuze die altijd goed in de smaak valt bij groepen. Datzelfde geldt voor de Bourgondisch lunchbuffet, ook al zo'n succes. De Indoor Barbecue en de andere buffetten vormen begeerlijke, aantrekkelijke alternatieven. Al met al is 't wel duidelijk: genoeg keus!

Het Farmhouse 3 gangen buffet is typisch zo'n keuze die altijd goed in de smaak valt bij groepen

3. Volledig, compleet arrangement

Het was een dag vol leuke activiteiten en lekker eten. Waarom naar huis gaan? Tijd voor een gezellige afterparty in een eigen feestzaal. Voorzien van een keuken, bar en tapinstallatie. Eveneens voorzien van... Tien legerwagons uit Rusland. Ja, sluit de dag in stijl af met een overnachting. Het arrangement in Drenthe wordt compleet met onze unieke groepsaccommodatie

Voor elk arrangement in Drenthe ga je naar partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's