Activiteiten Drenthe

Activiteiten Drenthe

Wat is er nou mooier dan de provincie Drenthe? Drenthe, de provincie van rust, ruimte en vele karakteristieke esdorpjes. Maar deze provincie heeft natuurlijk meer te bieden, wat dacht u van leuke en originele activiteiten? Partycentrum de Postwagen helpt u graag met het organiseren hiervan!

Allerlei activiteiten

Naar wat voor activiteit u ook op zoek bent, De Postwagen biedt het. Bijvoorbeeld:

  • actieve en ontspannende uitjes
  • indoor en outdoor activiteiten
  • grappige en serieuze uitjes

Denk bijvoorbeeld aan een ouderwetse Solextocht, een grappige workshop Lachmeditatie of stoer forelvissen. De activiteiten in Drenthe kunnen ook gecombineerd worden.

Compleet dagje uit?

Willen u en uw gezelschap er een hele dag uit van maken? Ook dat is mogelijk. 's Middags een lunch, 's avonds gezellig samen eten en misschien ook nog overnachten in de groepsaccommodatie? De Postwagen heeft een unieke accommodatie waar u met een groep kunt overnachten. Een zestal Russische legerwagons staan rondom een zaal opgesteld waar u een privéfeestje kunt houden. Zelf ontdekken? Bekijk de virtuele tour van de groepsaccommodatie.

U kunt het zo gek niet bedenken, of het is bij Partycentrum De Postwagen mogelijk!

Bekijk hier alle leuke activiteiten.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172