Actief bedrijfsfeest Drenthe

Actief bedrijfsfeest Drenthe

Moet u voor uw collega's een actief bedrijfsfeest in Drenthe organiseren? Dan heeft u het goede bedrijf al gevonden! Partycentrum De Postwagen biedt talloze leuke en actieve uitjes, waarbij ook zaalhuur en natuurlijk lekker eten en drinken mogelijk is.

Actief bedrijfsfeest

U en uw collega's zitten elke dag al op kantoor, voor de afwisseling is een actief uitje dus wat u zoekt! De Postwagen Drenthe heeft verschillende mogelijkheden voor een actief bedrijfsfeest. Enkele leuke activiteiten zijn:

Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Bekijk hier andere activiteiten bij De Postwagen.

Zaalverhuur in Drenthe

Heeft u al een actief bedrijfsfeest geregeld en heeft u nu alleen nog een zaal nodig in Drenthe? Ook dat is mogelijk bij De Postwagen. Er zijn namelijk verschillende zalen beschikbaar. Of u nu een groot bedrijfsfeest of juist een intiem bedrijfsfeest geeft, er is altijd een geschikte zaal. Alvast een blik werpen op de zalen van De Postwagen? Dat kan in de fotogalerij.

Eten en drinken

Als u en uw collega's lekker actief bezig zijn geweest, heeft iedereen vast wel trek gekregen. Hiervoor kan De Postwagen Drenthe gelukkig ook prima zorgen. Een luxe 3-gangen diner? Of juist gezellig met z'n allen plaatgrillen of een smulsteenmenu doen? Er is van alles mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden onder Eten.

Voor een leuk en actief bedrijfsfeest in Drenthe komt u naar De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie