Vrijgezellenfeest organiseren

Vrijgezellenfeest organiseren

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren kan bij Partycentrum De Postwagen in Tolbert (Groningen). De Postwagen staat voor je klaar om samen met jou een fantastisch vrijgezellenfeest te organiseren.

Originele activiteiten voor het vrijgezellenfeest

De Postwagen biedt tal van activiteiten, arrangementen en heerlijke buffetten voor het organiseren van een perfect vrijgezellenfeest. Een paar leuke en originele activiteiten:

Ook bij Ready to Marry verdwijnt die lach niet van jouw gezicht. De grappige spelonderdelen spreken voor zich.

Behoorlijk vermakelijk

Alle ideeën voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

Wil je iets anders organiseren dan bovenstaande uitjes? Prima. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Hier kun je een handig overzicht bekijken met alle vrijgezellenfeesten op een rijtje.

Een compleet vrijgezellenfeest

Je hebt goede vrijgezellenfeesten en je hebt steengoede vrijgezellenfeesten. Tot die laatste categorie rekenen we de vrijgezellenfeesten die helemaal compleet zijn. Bijvoorbeeld door de combinatie met lekker eten of zelfs een overnachting. Na een rondrit op de Moonwalker is het best gaaf om aan te schuiven voor de Indoor Barbecue. Een traditionele High Tea is eveneens mogelijk, of Het Farmhouse 3 gangen buffet. Genoeg opties als het om eten gaat.

Aanschuiven voor de Indoor Barbecue

Legerwagons uit Rusland

Wat die overnachting betreft hebben we een verrassing voor de vrijgezellen. Ze hebben waarschijnlijk nog nooit geslapen in legerwagons uit Rusland. De groepsaccommodatie van De Postwagen bestaat uit dit soort legervoertuigen, tien stuks maar liefst. Er kunnen desgewenst wel zestig mensen blijven slapen. Het grote voordeel van een vrijgezellenfeest met overnachting is duidelijk: je kunt feesten tot het bittere eind en dan lekker in je bedje ploffen.

PS De legerwagons staan opgesteld rondom een feestzaal... met bar en eigen tapinstallatie. Dat wordt drinken...

Het leukste vrijgezellenfeest organiseren doe je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie