Vrijgezellenfeest Groningen

Vrijgezellenfeest Groningen

Er gaat iemand trouwen: je broer, zus of beste vriend(in) stapt in het huwelijksbootje. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. Eerst moet er, het liefst in stijl, afscheid genomen worden van het vrijgezellenbestaan... Dat doe je met een vrijgezellenfeest in Groningen. Er gaat niets boven De Postwagen.

Leuke activiteiten tijdens een vrijgezellenfeest

Tijdens een vrijgezellenfeest in de provincie Groningen kun je allerlei activiteiten doen. We lichten er enkele voor je uit.

Toeren met de VETbike

Stoere stepjes waar je heerlijk mee kunt toeren (maar blijf wel op de route alsjeblieft). Je hoeft je niet of nauwelijks in te spannen, ondanks het feit dat dit voertuig op een step gebaseerd is. Deze 'step met dikke banden' is namelijk elektrisch aangedreven. De VETbikes zijn superleuke voertuigen voor een vlot vrijgezellenfeest. Veel plezier op de route. Combineer de VETbike met een diner om het feest compleet te maken.

Uitstekend door bochten scheuren en jezelf uitdagen

Ik hou van Holland

Muziek, competitie en plezier. Ik hou van Holland vormt een ideaal vrijgezellenfeest voor Nederlanders die van Holland houden. Team rood, wit en blauw versus team oranje. Wie gaat deze vrolijke spelshow winnen? Een laagdrempelig vrijgezellenfeest. Een aanrader van De Postwagen Groningen.

Ideaal, laagdrempelig, een aanrader

 

Met z'n allen lekker eten

Bij al deze activiteiten in provincie Groningen zijn arrangementen mogelijk voor een lekker etentje met z'n allen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Wil je liever 's middags een Bourgondisch Lunch of een High tea? Ook dat is mogelijk.

Bij Partycentrum De Postwagen Groningen boek je een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie