Spook, enge griezel (afschrikwekkend)

Voor de echte spoken: gave ervaring • samen afschrikwekkend • gemotiveerd team

Wie van je vrienden is soms net een spook? Welke partner is afschrikwekkend als je ernaast wakker wordt? Wij zoeken de engste griezels als acteurs voor ons horror Event.

We ontvangen graag de gouden tip voor angstaanjagende figuren. Misschien ben je zelf wel een spook. Jouw vrienden en jijzelf maken met jullie griezelgehalte kans op de droombaan 'scare actor'. Jullie worden dan ingezet voor het Mega Horror Event Tolbert

Kans op de droombaan 'scare actor' 

Training/rondleiding scare zones 

Ben je nou niet van nature een enge griezel? Schrikt niemand automatisch al van je? Dan kun je alsnog solliciteren! We bieden namelijk de mogelijkheid van een training (mini-workshop) door professionele scare actors. Zo krijg je tips en uitleg bij scare zones. 

Toch nog kans voor knapkoppen

Ook gooien we je waarschijnlijk in de schmink en alles. Dus hierbij de grote geruststelling: ook als objectieve mooierd mag je solliciteren voor de gewilde rol van scare actor. Meld je daarom zo snel mogelijk aan, want anders zijn alle plekken al ingevuld. 

Evenement: grootschalige spooktocht 

Je wordt ingezet voor het Mega Horror Event Tolbert. Dit evenement is een grote spooktocht langs allerlei doodenge gebieden, 'scare zones'. We zijn heel benieuwd op welke dagen we op jou mogen rekenen. Het gaat immers om een meerdaags evenement: 28 en 29 oktober, 4 en 5 november. 

  • Bij je aanmelding krijg je een e-mail met alle informatie op een rijtje. 

Andere opties

Je kunt vier dagen de 'slagerij' (scare zone) in, of je kiest voor structureel werk. Voor ons restaurant De Postwagen zoeken we een zelfstandig werkend kok. Ook verlangen we de schoonmaak samoerai. Werken bij De Postwagen betekent werkgeluk in een superleuk team met aardig mensen. 

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Foto: New Line Cinema

Spook, enge griezel (afschrikwekkend)

Afschrikwekkend figuur

Ook voor knapkoppen

In de schmink

Toffe belevenis


Toffe scare zones

Training/rondleiding

Vergoeding


Delen:
Lord-of-the-Rings-1170x490.png

Contact opnemen over Spook, enge griezel (afschrikwekkend)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum