Sterk aanbevolen

Partymedewerker

Deze functie is in trek: kwaliteit voorop • persoonlijker, je eigen groep • fijne werksfeer

Als partymedewerker krijg je een eigen partij toegewezen. Als avond- of daghost bedien je op dat moment alleen die groep. Met persoonlijke aandacht lever je ze een uitje met geluksmomentjes.

Medewerker bediening, maar dan op maat 

Een partymedewerker is een 'soort' medewerker bediening, maar dan op maat. Dat wil zeggen dat het bij deze vorm van bediening puur om één partij gaat. Daardoor kun je je op jouw toegewezen groep focussen. Je staat bij wijze van een dag, middag of avond bij die partij als host horeca en bediening.

Zo ziet je dag er als partymedewerker uit 

  • Je betreedt het mooie pand van De Postwagen. Boven kun je je omkleden, al mag dat evengoed thuis al. Vervolgens ga je naar de zaal waar jouw groep straks komt. Eventueel loop je nog langs het kantoor voor de laatste instructies. In de zaal ligt de werklijst met de planning wat jouw partij die dag gaat doen. Verder staan andere betrokkenen vermeld. Bijvoorbeeld een extern bedrijf dat soms een activiteit begeleidt. 
     
  • Het programma is helder. Jij als host bent er verantwoordelijk voor dat iedereen goed wordt verzorgd. Denk aan hapjes, drankjes of wat ze ook maar bij je bestellen. Als aanspreekpunt ben je toegankelijk, vriendelijk en doortastend. De groep is blij dat ze jou als persoonlijke avond- of daghost hebben. Jij schenkt de drankjes en serveert de hapjes. 
     
  • Daarnaast let je op het programma en kijk je hoe alles loopt. Mogelijk is een onderdeel eerder klaar of juist wat later. Dan kan dat gevolgen hebben voor de oorspronkelijke planning van de keuken. Dus in de loop van de dag spreek je met de keuken eventuele wijzigingen/wensen door. Zodat alles mooi op elkaar aansluit en vloeiend in elkaar overloopt. 

Persoonlijke aandacht

In de rol van partymedewerker begeleid je jouw partij gedurende hun 'evenement'. Om die reden kun je een professionele band opbouwen met de groep. Dat is ontzettend leuk, je bent de 'manager geluksmomentjes'. Mede vanwege jouw inzet ervaren de gasten een uitje met geluksmomentjes. 

Daarom is werken als partymedewerker zo gaaf. Er is meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor de details. Voor kwaliteit in gastvrijheid als host in de horeca. Wij en de toegewezen groepen kunnen op je rekenen. 

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Partymedewerker


Meer focus dankzij een eigen partij

Leuk horecabedrijf met diverse partijen

Host je eigen groep


Gastgericht

Aandacht voor detail

Overzicht bewaren

Representatief


Deze baan is heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:
Partymedewerker vacature De Postwagen horeca

Contact opnemen over Partymedewerker

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's