Maandtopper 6 recensies

Zelfstandig werkend kok

Prachtbaan: verantwoordelijkheid • variatie • hecht team

Als zelfstandig werkend kok lever je een waardevolle bijdrage in het realiseren van geluksmomentjes. Je werkt in een hecht, echt en oprecht team. Een team waar koks járen willen blijven.

Want zo leuk vinden koks het werk bij De Postwagen. Het dynamische horecabedrijf in Tolbert (naast Leek, Groningen) groeit voortdurend en de keuken groeit mee. Vandaar kunnen koks zich blijvend ontwikkelen en genieten van moderne keukenapparatuur en alle gewenste gemakken. 

Vanwege de groei zijn wij regelmatig op zoek naar een extra kok in de keuken. Het mooie is dat je wordt opgevangen in een stabiel en sterk team dat met plezier samenwerkt. Om die reden rol je makkelijk in je werk, waar je als zelfstandig werkend kok je ding kunt doen. 

Onze koks noemen de moderne en goed onderhouden keuken een groot pluspunt. Daarnaast wijzen ze op de variatie in het werk dankzij de diverse doelgroepen. Daardoor zijn bijna alle dagen anders en dat maakt het werk leuk en veelzijdig. Voor je het weet wil je blijven. En lang ook. 

Er zijn meerdere koks die al 8 tot 20 jaar met trots voor De Postwagen werken. Terwijl het bedrijf blijft uitbreiden, groeit de keuken mee. Nu heb jij de kans om evengoed zo'n mooie baan te bemachtigen bij de leukste keuken van Noord-Nederland. Waar we werken aan een uitje met geluksmomentjes voor onze gasten. 

 • Je behoort tot onze keukenhelden. Jullie zijn stuk voor stuk managers van geluksmomentjes.
 • Verantwoordelijkheid voor het bereiden van diverse maaltijden (lunch en diner van de kaart, buffetten, enzovoort).
 • Je bent creatief en je gaat nauwkeurig te werk, ook bij het bereiden van gerechten volgens dieetvoorschriften. 

Je maakt best wel kans op een vast contract. Voor deze functie is het belangrijk dat je voldoet aan de volgende eisen:

 • Enkele jaren ervaring als zelfstandig werkend kok
 • In een straal van maximaal 25 kilometer van Tolbert
 • Ervaring met diëtiek
 • Flexibele instelling
 • Goed zelfstandig kunnen werken
 • Stressbestendig zijn

Aantal uren variabel (in overleg). Veel doorgroeimogelijkheden. 

We bieden een heerlijke werkomgeving. Wij zoeken een servicegerichte collega met een flexibele werkinstelling en goede, sociale vaardigheden.

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Zelfstandig werkend kok

Keukenheld

Manager geluksmomentjes

Creatief

Nauwkeurig


Moderne keukenapparatuur

Alle gewenste gemakken

Stabiel en sterk teamDeze baan is heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:
Zelfstandig werkend kok De Postwagen

Contact opnemen over Zelfstandig werkend kok

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Fam. Tuinstra

Heerlijke tijd door gebracht bij jullie. Leuke activiteiten, lekker eten en leuk personeel. Bedankt.

Betty

Onze (schoon)ouders, pake en beppe waren op 17 mei 60 jaar getrouwd. Dit hebben we op 18 mei gevierd. Gezellig met de hele familie. Met z'n allen in "Little House", een heel leuk zaaltje. We werden vriendelijk ontvangen door de ober, die zoals uit alles bleek, zeer ervaren was. Het liep op rolletjes. Geweldig! We hadden een heerlijk dinerbuffet. Nog de complimenten aan de kok!

Mariëlla

We hebben heerlijk gegeten met z’n 3- en. Omdat de menukaart zo gevarieerd is hebben we niet 1 het zelfde gerecht gegeten. We vonden alles heerlijk

Bernadine Bertels

Vrijdag avond 26 juni bij jullie wezen eten. Alles was tip top in orde mooi opgemaakte borden .verse bijlages die allemaal heerlijk op smaak waren. De bediening was heel vriendelijk en attent ,niet opdringerig. Wij komen zeker terug echt een dikke pluim.

Huisman

Heerlijk kerstmenu gehad samen met vrienden op 2e kerstdag voor herhaling vatbaar prima verzorgd en vriendelijk bediening

Jose

Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte borden, prima advies m.b.t. De wijn keuze. Vriendelijk personeel. Komen zeker terug.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's