Aanbevolen 6 recensies

Schoonmaak samoerai, boenkampioen

Interieurverzorger: samen alles laten blinken • eensgezinde missie • leuke gebouwen

Interieurverzorger opgelet, het prachtige pand van De Postwagen biedt een gezonde dosis poetspret. Dankzij jou straalt deze historische locatie als nooit tevoren. Ben jij onze boenkampioen, stofhater en schoonmaak samoerai?

Stijlvol interieur 

Als glansfanaat vecht je tegen vuil, want je weet hoe belangrijk een schoon gebouw is. Daarom zet je je beste beentje voor om het interieur fris en ‘fruitig’ te houden. Dat doe je ook in teamverband, met eveneens fanatieke poetsers. Samen zorgen jullie dat het stijlvolle interieur dat predicaat ‘stijlvol’ behoudt. 

Vacature interieurverzorger, schoonmaker

De tendens van De Postwagen is dat het bedrijf constant groeit. Vandaar zijn er vaker en meer interieurverzorgers/schoonmakers nodig. Om die reden zijn we op zoek naar jou, als welkome versterking. De dagen en tijden zijn in overleg. We zijn 7 dagen per week aan ’t poetsen. We zorgen dan dat we alles goed bijhouden. Zo blijft het aangezicht netjes. Ons team verwelkomt met plezier een extra boenkampioen. 

Hecht team horeca

Schoonmaak is schoonmaak en toch is schoonmaken in de horeca net even anders. Helemaal bij De Postwagen. Hier werken we in een hecht team dat voor elkaar werkt en een eensgezinde missie kent: samen de boel weer laten blinken. Het gaat immers om een historisch gebouw dat gerespecteerd wordt.

Een modern visitekaartje dat elk moment hoort te shinen

We hebben het dan over het à-la-carterestaurant, met eveneens een zalencentrum. Verder is er ‘Posta7’. Hier geen historisch sentiment, maar wel een modern visitekaartje dat elk moment hoort te shinen. Dus evengoed gaan de handen uit de mouwen voor trots poetswerk. 

En zo zijn er nog wat gebouwen/zalen op het evenemententerrein van De Postwagen. Stuk voor stuk leuke ‘objecten’ om het interieur te verzorgen en bij te houden. Maak jij een toptransfer naar de ‘Eredivisie’ van de horecabedrijven? Meld je dan als boenkampioen of schoonmaak samoerai. 

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Schoonmaak samoerai, boenkampioen

Glansfanaat

Stofhater

Boenkampioen

Schoonmaak samoerai


Hecht team

Historisch pand

Modern visitekaartjeDeze baan is heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:

Dit zijn je aanstaande collegaā€™s!

  • Floris Floris Floris
  • Kenny Kenny Kenny
  • William William William
  • Gabriëlle Gabriëlle Gabriëlle
  • Ampika, Sijke en Irina Ampika, Sijke en Irina Ampika, Sijke en Irina

Interieurverzorging/spoelkeuken

Contact opnemen over Schoonmaak samoerai, boenkampioen

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Dineke

Wij hebben onze personeelsdag gehouden in de Postwagen. De organisatie was super! Er werd enorm meegedacht in de voorbereiding en de dag zelf. Zelfs nog een dag tevoren een telefoontje: als het slecht weer is gooien we het programma om naar een binnenprogramma. Top! Leuke activiteiten, voor elke wat wils! De lunch was prima verzorgd. Vriendelijk personeel. Schone toiletten. Wij hebben een prachtige dag gehad. Bedankt!

Kampeerhal de Vrijbuiter

Wij hebben afgelopen weekend een nacht in de legerwagons gelogeerd. Het is werkelijk een super locatie.5 jaar geleden hier ook geweest toen was het ook al super. Het was er allemaal lekker schoon en het is zeker voor herhaling vatbaar.

-

De overnachting met het voetbalteam D1 in de Russische legerwagons was geweldig. Het was schoon, sfeervol en voldoende ruimte binnen. En dat allemaal in een prachtige omgeving.

Hilda

Erg mooi gebouw hebben jullie er neer gezet. Waar veel is te doen. Uitstraling van het geheel was erg verzorgt en netjes, schoon. Vriendelijk personeel , behulpzaam. Komen zeker nog een keer terug. Dan voor een andere activiteit, er is immers genoeg te doen bij jullie. Dikke pluim!!!!

Diana de Vries

Super leuk glow in the dark midget golf gedaan!!! Vriendelijk personeel, mooie locatie, alles keurig schoon en netjes. Helemaal top!

Daantje

Wij hebben een super dag gehad, eerst midgetgolf en daarna bowlen. Alles top geregeld, schoon en leuk personeel. En zekers een aanrader, je kunt je hier prima een dag vermaken.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)