Populair 4 recensies

Keukenmedewerker (koude kant)

Mooie kans: ruimte voor talent, sterk team • veel opties • abonnement sportschool cadeau

Als keukenmedewerker (koude kant) assisteer je onze keukenhelden. Daarmee heb jij ook een gewaardeerd aandeel in het creëren van geluksmomentjes voor onze gasten. Groei stapsgewijs door, er zijn veel mogelijkheden.

De keukenmedewerker (koude kant) biedt belangrijke ondersteuning in het koksteam. Je creëert smaakvolle gerechten wanneer het gaat om de koude kant. Daarvoor doe je je uiterste best. Zowel de smaak als de presentatie horen namelijk tiptop op orde te zijn. Dat is jou vast toevertrouwd. 

We zien bij De Postwagen graag enthousiaste, vlotte en gedreven collega’s. Collega’s die weten wat aanpakken betekent. En die kunnen samenwerken. Verder is het een mooi voordeel als je ervaring hebt. Tegelijkertijd staan we altijd open voor snelle leerlingen die ons overtuigen met hun inzet. 

Een spoiler alert die je niet mag missen: een goede conditie komt goed van pas. Het kan weleens behoorlijk druk zijn in de keuken. Daarom is het eveneens handig wanneer je zelf rustig blijft in stressvolle situaties. Je hebt in ieder geval een sterk team om je heen dat er voor gaat. 

Een sterk team

Aanvullende werkzaamheden

Als keukenmedewerker gaat je werk verder dan het bereiden van gerechten (koude kant). Je zorgt voor het uitpakken van de bestellingen. Vervolgens verdeel je die over de magazijnen. Daarnaast richt je je op het aanvullen van voorraden en het schoonmaken van de werkomgeving. 

Tot slot behoort het bewerken van producten tot je verantwoordelijkheden. Met dit alles ben je wel even zoet (of zout, afhankelijk van de aangegeven ingrediënten). Hoe dan ook bieden we je een smaakvolle baan als starter of ervaringsdeskundige op de arbeidsmarkt.

Je hebt het in je

Zo’n smaakvolle baan verdient een smaakvol vervolg. Bijvoorbeeld in een rol als zelfstandig werkend kok. Want dat is waar wij in geloven als we je aannemen: je hebt het in je. En daarom leren we je graag alles, zodat je (later) zelfstandig bij ons kunt werken.

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Keukenmedewerker (koude kant)

Gedreven

Aanpakker

Leergierig

Nauwkeurig


Hoogwaardige keukenapparatuur

Van alle gemakken voorzien

Sterk, stabiel teamDeze baan is heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:

Dit zijn je aanstaande collega’s!

  • Jan Durk Jan Durk Jan Durk
  • André André André
  • Albert Albert Albert
  • Bert Bert Bert
  • Celeste Celeste Celeste
  • Ezra Ezra Ezra
  • Daniël Daniël Daniël

Koks en keuken

Contact opnemen over Keukenmedewerker (koude kant)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Ingrid

Was prima geregeld. Ook het speciaal aangepast dieet was vers gemaakt door de kok. Voor herhaling vatbaar!

Mariëlla

We hebben heerlijk gegeten met z’n 3- en. Omdat de menukaart zo gevarieerd is hebben we niet 1 het zelfde gerecht gegeten. We vonden alles heerlijk

Bernadine Bertels

Vrijdag avond 26 juni bij jullie wezen eten. Alles was tip top in orde mooi opgemaakte borden .verse bijlages die allemaal heerlijk op smaak waren. De bediening was heel vriendelijk en attent ,niet opdringerig. Wij komen zeker terug echt een dikke pluim.

Jose

Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte borden, prima advies m.b.t. De wijn keuze. Vriendelijk personeel. Komen zeker terug.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum