Klusjesman, Handige Harry

“Plezier van lekker klussen”

Lekker aan de slag als klusjesman bij een prachtig bedrijf. Jij bent vast de Handige Harry die wij zoeken. Je haalt er plezier uit om de klusjes op te pakken.

Jouw enthousiasme rond klussen komt goed van pas bij restaurant (en zalen) De Postwagen. Evengoed bij de ‘activiteitenarena’ linksachter: Posta7 bevat veel verlichting en apparaatjes. Soms heeft dat speciale aandacht nodig. En jij bent degene die dat met beide handen aanpakt. 

Jij bent degene die dat met beide handen aanpakt

Weer in actie komen 

Deze vacature is bedoeld voor diegene die altijd handig is geweest. Degene die nu misschien wel van wat vrijheid geniet. Iemand die er wel voor openstaat om af en toe weer in actie te komen. Om zo onze held te zijn. Want hulp is welkom en wordt gewaardeerd.

  • Dit is een betaalde baan waarbij je in de bres springt voor je collega’s van De Postwagen. Je helpt het prachtige horecabedrijf door middel van diverse klusjes. Denk aan kleine reparaties. Jij ziet het helemaal zitten om het af en toe allemaal op te lossen. 
  • Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je vier of vijf dagen bezig bent en dan drie dagen niet. Het werk kan al met al regelmatig onregelmatig zijn. Dat vind je juist wel een prettig gegeven. Je hoeft niet meer zo nodig alle dagen van de week je handen uit de mouwen te steken. Maar compleet stilzitten? Echt niet!

Trots

Dus sta jij er als we een beroep op je doen. Met trots werk je aan de Trots van Tolbert en dé noordelijke hotspot. Je wordt blij van klussen en dat wil je tentoonstellen in je werk. Laat het kluswerk maar aan jou over, dit is jouw ‘afdeling’. Klusjesman of Handige Harry, prima.

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Klusjesman, Handige Harry

Klusjes rond de bowlingbanen

Klusjes voor de verlichting

Kleine reparaties


Lekker klussen

Veel plezier

Held van het bedrijfOpen vacature Klusjesman, Handige Harry

Uren in overleg

 

Delen:

Contact opnemen over Klusjesman, Handige Harry

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)