Medewerker bediening

Geliefde functie: doorgroeimogelijkheden • waardering • prettige werksfeer

Als medewerker bediening werk je op een fantastische locatie met vlotte, leuke collega’s. Met jouw waardevolle inzet lever je geluksmomentjes aan onze gasten. Vooral in de weekenden, soms ook doordeweeks. 

Vacatures in de horeca: groei door 

De werktijden kunnen dus wisselen. We gaan graag met je in gesprek over het aantal uren. Goed om te weten: er zijn aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden bij bewezen kwaliteit. Meerdere medewerkers zijn al jaren trotse ambassadeurs van ons horecabedrijf, steeds een stapje verder.

Medewerker bediening bij een goedlopend bedrijf 

De Postwagen is een goedlopend bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Vandaar wordt ook de werkomgeving voortdurend geoptimaliseerd, wat tot een prettige werksfeer leidt. Alles is immers prima voor elkaar. Daardoor kun je uitblinken in je rol als medewerker bediening. 

Moderne Trots van Tolbert sinds 1780

Dit horecabedrijf staat bekend als historische toplocatie. Sinds 1780 is De Postwagen naamgever van de bedrijfsactiviteiten aan de Hoofdstraat 53. Nu: een grootschalig en modern activiteitencentrum met hoogwaardige horecafuncties en ‘architectonisch respect’ voor het verleden, ‘Trots van Tolbert.’

Werken in de horeca: volop gezelligheid met je nieuwe familie 

Werken in de horeca is bijzonder leuk. Helemaal bij De Postwagen. Hier geldt dat iedereen even waardevol is. Want elke medewerker is een ‘manager geluksmomentjes’. Elk radartje in het geheel draagt bij aan de beleving die gasten ervaren. Jouw werk wordt daarom gewaardeerd. 

Gemotiveerde toppers die gezamenlijk geluksmomentjes realiseren

Bovendien staan we voor volop gezelligheid. Medewerkers zitten na, wat stiekem tot de beste momenten en herinneringen leidt. De sporadische personeelsfeestjes hebben reeds een legendarische status bereikt. Dit is letterlijk en figuurlijk een familiebedrijf. Overgedragen van generatie op generatie en gedragen door gemotiveerde toppers die gezamenlijk geluksmomentjes realiseren.

Servicegerichte medewerker bediening

Vanwege de aanhoudende groei verwelkomen we met plezier een servicegerichte medewerker bediening. Iemand die flexibel is en blijft, evengoed wanneer het werk soms pittig is. Al met al stel je je professioneel en vriendelijk op. Je bent sociaal en sympathiek, horeca zit in je hart. Jij bént horeca.

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Medewerker bediening


Manager geluksmomentjes

Volop gezelligheid

Gemotiveerd team


Servicegericht

Flexibel

Professioneel

Vriendelijk


Deze baan is heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:
Vacature medewerker bediening, vacatures in de horeca

Contact opnemen over Medewerker bediening

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Klamer

Wij zijn zeer tevreden over de gastvrije ontvangst, de bediening en de hapje en de drankjes. Klasse!

La Coupe

Een heerlijke en gezellig avond gehad bij jullie met de collega's afgelopen zaterdag. Alles tot in de puntjes goed verzorgd. We hoefden ook niet lang te wachten op het eten en drinken. Kwamen steeds vragen of we wat meer wouden hebben of wat drinken wilden. Echt super! Escaperoom was ook super leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Theresa

Vanwege de verjaardag van onze moeder een klein feestje gevierd bij De Postwagen. Eerst met z'n 8-en fun curling gedaan, echt superleuk. Zelfs onze 75-jarige moeder kon goed meespelen. Daarna heerlijk gedineerd. Bediening is erg attent en netjes. Kortom een aanrader! Wij komen zeker weer!

Jeroen Berben

Mooie locatie voor de lunch (in ons geval). Prima kaart en bediening helemaal top.

Review afkomstig van: Google+

Marit van Ingen Schenau

Vriendelijke bediening, mooie ambiance en heerlijk eten!

Review afkomstig van: Google+

Ton Beljon

Restaurants weer open en uiteraard direct gebruik gemaakt van ons Favoriete restaurant! Personeel van De Postwagen in Tolbert Bedankt. Het was weer Geweldig! Toplocatie!

Review afkomstig van: Google+

Peter Visser

Alles was uitstekend, goed verzorgd. De bediening is ook erg prettig, aardige leuke mensen. Meer dan genoeg eten, super

Fam. De Jonge

Super vriendelijk personeel wat duidelijk plezier heeft in hun werk, want dat stralen ze zeker uit! Midgetgolf ruimte prachtig aangekleed en en fanatiek dat wij zijn bij gelijkspel een muntje gekregen voor de airhockey voor het winnende punt???? leuk meegedacht! Bedankt voor de leuke middag!

Peter

Prachtige accommodatie, personeel was vriendelijk en behulpzaam, het eten was verrukkelijk. Was een TOP avond, bedankt

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's