Populair 4 recensies

Activiteitenbegeleider

Populair: positieve werksfeer • groepen een topdag bezorgen • lekker afwisselend

Activiteiten begeleiden? Dacht het wel! Echt iets voor jou. Jij bent liever lekker bezig, je houdt van afwisseling. Je wordt vrolijk van een dynamisch horecabedrijf waar elke dag anders is.

Starten voertuigverhuur 

Vrolijkheid komt goed van pas bij het solliciteren naar deze parttime baan. Wij willen jou een gave job geven, wanneer jij representatief en gastgericht bent. Je gaat onder meer de groepen starten die voertuigen gehuurd hebben. Hier gaat het om de E-Cruiser.

Formule WC Marshal 

Daarnaast ben je de enige echte Formule WC Marshal. In deze glansrol ondersteun je de 'coureurs' die meedoen aan de WC-pot-Race (indoor/outdoor). Je legt het spel uit en je begeleidt de activiteit. De groep vermaakt zich uitstekend, mede dankzij jouw enthousiaste introductie en begeleiding.

F1 Race, Escape Rooms en WC pot Race

Verder beheer je onze diverse game rooms, zoals de wc pot race en Escape Rooms. Dit zijn speciale spelkamers gericht, op andere realiteiten of ontsnappingen. Tot slot kom je in actie als begeleider van F1 Sim racen. Je zorgt onder andere dat deelnemers zich aan de veiligheidsregels houden.

Vacature Activiteitenbegeleider

De vacature Activiteitenbegeleider is er al met al voor enthousiaste, energieke en ervaren ‘entertainers’. De werktijden zijn daarbij wisselend, met de dagen en het aantal uren in goed overleg. Je beschikt over een rijbewijs en eventueel is werken op oproepbasis oké voor je. 

Personeelsfeestjes en meer

Uiteraard zit er meer in dan puur het werk alleen. We willen het echt even over de personeelsfeestjes hebben. Die zijn te leuk en soms zelfs legendarisch. Sowieso valt de positieve werksfeer goed in de smaak. Iedereen werkt samen om gasten een uitje met geluksmomentjes te bezorgen. 

Groepen een regelrechte topdag bezorgen

Tegelijkertijd werk je aan je eigen geluksmomentjes. Groepen een regelrechte topdag bezorgen met jouw unieke kwaliteiten als Activiteitenbegeleider, dat voelt lekker hoor! Ben jij gemotiveerd, vrolijk en daadkrachtig? Dan mag je altijd bij ons aankloppen om de mogelijkheden te bespreken. 

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Activiteitenbegeleider

Enthousiast

Energiek

Ervaren

Daadkrachtig


Starten voertuigverhuur

Formule WC Marshal

VR Rooms, Escape Rooms en F1 Sim racenDeze baan is heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:

Dit zijn je aanstaande collegaā€™s!

 • Auke Tekstra Auke Tekstra Auke Tekstra
 • Justin Kuizenga Justin Kuizenga Justin Kuizenga
 • Emma Slopsema Emma Slopsema Emma Slopsema
 • Jord Noordhof Jord Noordhof Jord Noordhof
 • Niels Bron Niels Bron Niels Bron
 • Martijn Ubels Martijn Ubels Martijn Ubels
 • Kenny Kenny Kenny
 • Floris Diebrink Floris Diebrink Floris Diebrink
 • Enna Alkema Enna Alkema Enna Alkema

Activiteiten

Contact opnemen over Activiteitenbegeleider

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Daniel

Gezellige medewerkers, top service en leuke activiteiten. Met een groep jongeren hebben wij hier de VETbikes gehuurd en we hebben een top middag gehad. Achteraf heerlijk geluncht bij het cafe/restaurant. Kortom helemaal top

Robin de Vries

Super leuk! Lekker gegeten met tafel gril, maar ook een aantal keer van de kaart, beide een aanrader. Na het eten nog een leuke activiteit gedaan in de evenementenhal, waar een hele gezellige sfeer hangt!

Wesley Huiting

Hier wezen midgetgolfen (glow in the dark)! Vriendelijk personeel en een groot scala aan leuke activiteiten die hier georganiseerd worden. Aanrader om eens een keer langs te gaan!

Hilda

Erg mooi gebouw hebben jullie er neer gezet. Waar veel is te doen. Uitstraling van het geheel was erg verzorgt en netjes, schoon. Vriendelijk personeel , behulpzaam. Komen zeker nog een keer terug. Dan voor een andere activiteit, er is immers genoeg te doen bij jullie. Dikke pluim!!!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

 • Mooiste activiteitencentrum
 • Centraal in Noord-Nederland
 • Groot terras (indoor & outdoor)