Aanbevolen 1 recensies

Spoelkeukenprins(es), afwaskoning(in)

Kom ook: luxe spoelkeuken • één enthousiaste familie • inclusief abonnement sportschool

In de luxe en hoog-geavanceerde spoelkeuken ben jij de (uit)blinkende spoelkeukenprins(es) of afwaskoning(in). Hier gaat het anders dan anders. Je hebt de beschikking over een turbomachine die veel werk verzet.

Voorspoelen bijna niet nodig 

Wie ervaring heeft met spoelkeukens, weet dat voorspoelen soms best een dingetje is. De afwas kan vaak niet rechtstreeks in de afwasmachine, bijvoorbeeld vanwege de hardnekkige hoeveelheid vuilresten. Bij De Postwagen heb je het beter voor elkaar, dankzij een ultrakrachtige afwasmachine.

Medewerker spoelkeuken/afwas

Een medewerker spoelkeuken/afwas is bij ons een belangrijke schakel in het geheel. Zonder schone vaat geen enkel goed resultaat. Daarom ben je, net als de rest van het team, een ‘manager geluksmomentjes’. De Postwagen kan geluksmomentjes bezorgen doordat iedereen zich inzet.

Leuke werksfeer

Werken bij De Postwagen doe je om het werk zelf, maar vooral ook om de leuke werksfeer. Je werkzaamheden voer je uit in een enthousiast team van betrokken medewerkers. Een loyaal team met hart voor de zaak. Een team dat regelmatig een drankje na doet, resulterend in heel wat gezelligheid. 

Vacature horeca: De Postwagen

De Postwagen is een groot en aansprekend bedrijf in Noord-Nederland, gericht op uitjes en horeca. Het moderne ‘Posta7’ trekt zomaar duizend tot tweeduizend gasten per week. Daarnaast is er het historische pand met het à-la-carte-restaurant. Ook zijn er buffetzalen en vertrekpunten voor rondritten. 

Eén grote familie

Het bedrijf bestaat al sinds 1780. Om die reden spreekt het dorp wel van de ‘Trots van Tolbert’. De families Mulder en Van der Schaaf verzorgen het dagelijkse management van het geheel, de restaurant en de keuken. De familiesfeer hangt eveneens tussen medewerkers die geen familie zijn: één grote familie. 

Werktijden medewerker spoelkeuken/afwas

Als fanatieke en betrokken medewerker spoelkeuken/afwas heb je te maken met wisselende werktijden. In principe maken we 7 dagen per week gebruik van de afwasmachine. Maar met name in het weekend beleven we (top)drukte. We kunnen overleggen over het aantal inzetbare uren. 

Er staat in ieder geval vast dat je met een prachtig apparaat mag werken. Inladen, uitladen en ‘shinen’. Jij zorgt voor een schone spoelkeuken. En daar zijn we superblij mee. 

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Spoelkeukenprins(es), afwaskoning(in)

Fanatiek

Betrokken

Gezellig

Enthousiast


Hoog-geavanceerde spoelkeuken

Prachtig apparaat

Inladen, uitladen en 'shinen'Deze baan is heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:

Dit zijn je aanstaande collegaā€™s!

  • Floris Floris Floris
  • Kenny Kenny Kenny
  • William William William
  • Gabriëlle Gabriëlle Gabriëlle
  • Ampika, Sijke en Irina Ampika, Sijke en Irina Ampika, Sijke en Irina

Interieurverzorging/spoelkeuken

Contact opnemen over Spoelkeukenprins(es), afwaskoning(in)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Hilda

Erg mooi gebouw hebben jullie er neer gezet. Waar veel is te doen. Uitstraling van het geheel was erg verzorgt en netjes, schoon. Vriendelijk personeel , behulpzaam. Komen zeker nog een keer terug. Dan voor een andere activiteit, er is immers genoeg te doen bij jullie. Dikke pluim!!!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)