Sterk aanbevolen

BBL-plekken en BOL-plekken (stagair)

Stagiairs enthousiast: toffe BBL-plekken en BOL-plekken • groot, aansprekend bedrijf • verschillende mogelijkheden

Stageplaatsen: we hebben meerdere boeiende BBL- en BOL-vacatures voor je. Kies voor een leerzaam en leuk avontuur in de keuken (BBL). Of ontwikkel jezelf tot een echte medewerker bediening (BBL/BOL).

Stagairs zijn van harte welkom bij De Postwagen om relevante werkervaring op te doen. En natuurlijk om te proeven van het heerlijke horecaleven. Hier leer je heel veel, want het gaat om een groot en divers bedrijf. Sta jij straks bij ons te schitteren in de keuken of pak jij je plek bij de bediening? Kom maar door. 

  • BBL-plek leerling keuken (bijvoorbeeld +-32 uur)
  • BBL-plek leerling gastheer/gastvrouw (ook +-32 uur)
  • BOL-plek leerling gastheer/gastvrouw (aantal uren in overleg)

BBL en BOL

We hebben een paar boeiende BBL- en BOL-vacatures voor je. Kies voor een leerzaam en leuk avontuur in de keuken (BBL) of ontwikkel jezelf tot een echte gastheer/gastvrouw (BBL/BOL). De Postwagen staat bekend als hét horecabedrijf voor de beste BBL- en BOL-plekken/leerplaatsen in de horeca.

Ontwikkel jezelf tot een echte gastheer/gastvrouw

Stage in de horeca

Ga voor een leuke stage in de horeca! De Postwagen biedt mooie stageplaatsen in de keuken en de bediening. Ook een stage als receptioniste, activiteitenbegeleider of algemeen horeca medewerker behoort tot de mogelijkheden! Benader ons gerust voor meer informatie of stuur direct je motivatie!

Historisch en ultramodern horecamerk

De Postwagen is het horecamerk van Noord-Nederland, met een prachtig historisch restaurant. Tegelijkertijd werken we vanuit een ultramoderne keuken vol innovaties. En de bediening is net zo fris en fruitig. Dat brengt een bijzondere dynamiek op gang. Talent en innovatie komen samen in een architectonisch eerbetoon aan de eeuwenlange historie. 

Maar los van die gave setting is het vooral het team zelf. Het team vormt het kloppende hart van De Postwagen. Met elke medewerker als ‘manager geluksmomentjes’. Of je nu stagiair of directeur bent, je werkt aan het realiseren van geluksmomentjes voor gasten. Dus zijn we één team met één missie. Hier heb jij de kans om (verder) te groeien. Grijp ‘m! 

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

BBL-plekken en BOL-plekken (stagair)


Boeiende BBL- en BOL-vacatures

Leuk en leerzaam avontuur

Ontwikkel jezelf


Leergierig

Gemotiveerd

Loyaal

Verantwoordelijk


Deze BBL-plekken en BOL-plekken zijn heel gewild

Voorkom teleurstelling, solliciteer op tijd

 

Delen:
BBL-plekken en BOL-plekken, vacatures

Contact opnemen over BBL-plekken en BOL-plekken (stagiair)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's