Maandtopper

Leidinggevende Spoelkeuken

Ga ervoor: de lijnen uitzetten • ondersteunen • groei faciliteren

Een tof team spant zich in voor een soepel verloop rond de turbomachine in de spoelkeuken. Dit team krijgt enthousiaste aansturing van de Leidinggevende Spoelkeuken. Jij zet de lijnen uit.

Luxe spoelkeuken 

De Postwagen ondersteunt de medewerkers optimaal met uitgebreide faciliteiten. Het gaat hier namelijk om een luxe spoelkeuken met een turbomachine. Dat werkt natuurlijk wel mee. 

Tegelijkertijd zijn er genoeg taken om op te pakken. En daarin draagt iedereen serieus een steentje of zeepje bij. Als leidinggevende stuur je een jong en energiek team aan dat hard voor elkaar werkt. 

Vacature Leidinggevende Spoelkeuken

Spoelkeukenprinsen en -prinsessen, afwaskoninginnen en -koningen: we kronen het team van de afwas. Want daar worden meters gemaakt. Meters voor een superschoon resultaat. Waardoor De Postwagen weer verder kan. Dit prachtige horecabedrijf heeft de afwas nodig. 

Meters voor een superschoon resultaat
  • Als Leidinggevende Spoelkeuken krijg je energie van zo’n team en zo’n bedrijf. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je houdt het magazijn en de voorraad geordend. 
  • Dit betekent dat je er blij van wordt wanneer alles (weer) kaarsrecht staat en blinkt, glanst en straalt. Iets waar je trots op mag(a)zijn. Iets waar je voldoening uit haalt.
  • Verder ga je de checklist na. Zaken als zeep en spoelglans dienen op orde te zijn en te blijven. Regelmatig ‘onderhoud’ hoort er bij. Dat vereist geen technische kennis, maar wel oplettendheid en toezicht. Je bent hiermee een voorbeeld voor je team. 

Groei faciliteren 

Dankzij jouw aanwezigheid voelt het team zich gesteund. Gesteund om voor elkaar te willen werken. Dit alles in een prettige omgeving. Stiekem doe je hiermee veel meer dan het waarborgen van een schone spoelkeuken: je faciliteert groei.

Gevormd tot ware horecatoppers

Het komt vaak voor dat medewerkers (door)groeien bij De Postwagen. Ze worden gevormd tot ware horecatoppers met gastvrijheid en een professionele werkhouding. We hebben intussen een Eregalerij vol werkjubilea van collega’s waar we op kunnen bouwen.

In jouw rol ben je een voorbeeld voor de jeugd. Daar haal je nog de meeste voldoening uit. Na een inspannende avond sluiten we samen af. Er is ruimte om gezellig na te kletsen en een drankje te doen met elkaar. Proost op de horeca, op De Postwagen en op Posta7. 

De vacatures van De Postwagen zijn voorbereidend op verdere groei. Acquisitie wordt in geen enkel geval gewaardeerd. Ons bedrijf heeft alles in eigen beheer. 

Leidinggevende Spoelkeuken

Steunpilaar

Energiek

Verantwoordelijk

Duidelijk


Krachtige apparatuur

Tof team

VerantwoordelijkheidOpen vacature

Uren in overleg

 

Delen:

Contact opnemen over Leidinggevende Spoelkeuken

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)