Maffia van het Noorden groepsactiviteit Friesland

Maffia van het Noorden!

Hierom geliefd: duik in het criminele circuit • bevlogen spelleider • leuke personages

Kruip in de huid van Maffiabaas 'de dominee' Klaas Bruinsma, 'De Neus' Willem Holleeder of 'De Kop van Jut' Hendrik Jut.

 • Omarm de duisternis
 • Heers over het criminele circuit
 • Avond vol plezier

Maffia van het Noorden!

Dompel je onder in de wereld van het criminele circuit tijdens deze boeiendespelshow. Drugsdealen, liquideren, geld witwassen en vooral 'klusjes' uit handen geven komen uitgebreid aan bod. Het spel is geschikt voor iedereen en wordt gespeeld met meerdere 'families'. Elke familie kent een maffiabaas; de Godfather. Natuurlijk heeft elke Don een sterke vrouw aan zijn zijde, La Mamma. Direct onder de maffiabaas in de hiërarchie valt de onderbaas, de Sutto Capo. De soldaten staan helemaal onderaan in rang, zij lossen allerhande klusjes op. De baas van deze soldaten noemen we de Capo, die valt onder direct gezag van de onderbaas en de maffiabaas. Tot slot is er altijd nog de Consigliere, die geeft raad aan de maffiabaas en staat buiten bevel van enig ander lid. Tijdens het spel maakt u uitgebreid kennis met al deze karakters. U maakt immers voor even deel uit van de echte onderwereld.

Maffia van het Noorden: schuilt er in jou een duistere kant?

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om elke soldaat van een naam en karakter te voorzien. Zo hebben we de Grijpgrage Graaier, die steelt wat hij stelen kan. De Brede Bek, die zijn mondje altijd vooraan heeft. De Koude Killer, die een specialisatie liquidatie op zijn cv heeft staan. En natuurlijk Panische Paniek, die is letterlijk gevaarlijk ziek.

Het is belangrijk geen geld te verliezen aan andere families, want een faillissement kan leiden tot een liquidatie

Het is aan de families om door middel van leuke en grappige opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen. Het is belangrijk geen geld te verliezen aan andere families, want een faillissement kan leiden tot een liquidatie. Naast dollars heeft elke familie hun eigen ‘Jokers’ zoals, Neeltje Jacoba, Mabel Wisse Smit of een huis dat ze kunnen verkopen.

Speluitleg

De entertainer die het spel begeleidt laat van elke familie een lid naar voren komen, bijvoorbeeld alle Grijpgrage Graaiers. Vervolgens krijgen de Grijpgrage Graaiers een opdracht die toepasselijk is voor hun karakters. Zo is er voor de Grijpgrage Graaier een 'voelopdracht', kijken we hoe breed de bekken van de Brede Bekken echt zijn, en spelen we nog veel meer leuke opdrachten waar u ongetwijfeld veel plezier aan zult beleven. Het belooft een verrassende avond te worden, vol duistere en criminele activiteiten. Heeft u al een alibi?

Overzicht vrijgezellenuitje

13,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
275,- per groep (8 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-2 uur

   Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 
     Dit vrijgezellenuitje is erg gewild
   Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p.
kinderen tot 5 jaar: gratis

Mogelijke combinaties

> Escape Room
v.a. 14,75 p.p.

> Toffe Tafelgrill
27,50 p.p.

   Bekijk Vrijgezellenuitjes en Eten voor alle combinaties
Veelgestelde vragen over Maffia van het Noorden!

Ja. Vanaf 20 volwassenen geldt er een korting voor kinderen.

Kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p.
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Kraamzorg het Groene kruis

We hebben een top avond gehad, met stamppotbuffet en aansluitend het Penoza spel ,het was een goed georganiseerd fantastisch personeelsfeest, hartelijk dank! (13-11-2014)

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's