Langere lockdown • Reserveer voor het voorjaar

Langere lockdown • Reserveer voor het voorjaar

De lockdown is verlengd. Daarom zijn weinig mensen bezig met toekomstige feestelijkheden. Toch raden we aan om alvast vooruit te kijken. Misschien komen er bijzondere mijlpalen aan. Ook al is de wereld nu nog op slot, hij gaat een keer open. En dan wordt het druk. 

Vandaar dit advies: reserveer alvast voor bijvoorbeeld een datum in het voorjaar of de zomer. Dan weet je zeker dat we plek voor je hebben. Je kunt gratis een optie nemen en vervolgens ook gratis annuleren, als het nodig is. Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd. 

Verwachte openingstijden Activiteitenarena in het voorjaar:

Bij versoepelingen open voor gezinnen en kleine groepjes

  • Het activiteitenaanbod is gereduceerd vanwege de maatregelen. Wat we bij versoepelingen aanbieden zijn de activiteiten: Fun Curling 2.0, Glow in the Dark Midgetgolf, Bowlen in stijl, Fundome, Retro Games (inclusief poolen). Wij mogen naar verwachting tijdens deze activiteiten geen drankjes en hapjes serveren. Via de linkjes tref je meer informatie over de activiteiten en reserveren kan ook via de reserveringsmodule op de betreffende pagina's of hieronder. Hier worden ook de beschikbare tijden aangegeven. 

Reserveren voor het voorjaar:

Gepaste afstand, hygiënestations en hoogste hygiënelevel

Tijdens versoepelingen van de coronamaatregelen zijn gezinnen en kleine groepjes welkom:

  • Samen zorgen we voor een gepaste afstand (1,5 meter) tussen elkaar.
  • Mensen uit dezelfde huishoudens mogen gezamenlijk aan één tafel zitten binnen 1,5 meter.
  • Wij werken met hygiënestations bij alle ingangen van onze gebouwen. Dit zijn desinfectiezuilen met bewegingssensoren. Heel eenvoudig in gebruik, een groot gemak. Ook is er een extra gezondheidscheck zichtbaar op deze 'check-inpalen'.
  • Verder blijft de afstandsregel van toepassing, reinigen we regelmatig alle attributen en hanteren we sowieso een strikt schoonmaakbeleid. Gasten die gezond zijn, zijn welkom. Veel plezier!   

Genoeg ruimte voor meerdere, kleine groepen 

De Postwagen is een verzamelnaam van verschillende gebouwen en functies die bij elkaar in de buurt staan (op loopafstand). We hebben genoeg ruimte om meerdere, kleine groepen te ontvangen en gasten zorgvuldig te spreiden. Voor vragen kun je ons bereiken via info@postwagen.nl of via telefoonnummer 0594-515999.

Gerust reserveren en annuleren? Stuur een e-mail!

Je kunt gerust reserveren voor het voorjaar. Wij annuleren de activiteit wanneer coronamaatregelen in de weg staan. Je kunt ook zelf annuleren via e-mail door het offertenummer/referentienummer te vermelden. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's