We gaan weer open! Wat kan en mag er wél?

We gaan weer open! Wat kan en mag er wél?

Wij gaan weer open! Op naar nieuwe geluksmomentjes 

Vanaf maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) zijn we weer geopend, we hebben er zin in! Geniet van een heerlijk etentje bij De Postwagen en beleef leuke rondritten in de regio. Er zijn allerlei gezellige activiteiten te doen. Op naar nieuwe geluksmomentjes!

Wat kan en mag er wél?

Wij kijken in deze periode graag naar wat er wél kan en mag. En gelukkig is er heel wat mogelijk, dankzij goede afspraken tussen Koninklijke Horeca Nederland en het kabinet. Zo zorgen we samen voor een gepaste afstand (1,5 meter) tussen elkaar. Mensen uit dezelfde huishoudens mogen gezamenlijk aan één tafel zitten binnen 1,5 meter. Mensen uit verschillende huishoudens mogen met maximaal 2 personen aan één tafel.

Hygiënestations, hoogste hygiënelevel

Wij werken met hygiënestations bij alle ingangen van onze gebouwen. Dit zijn desinfectiezuilen met bewegingssensoren. Heel eenvoudig in gebruik, een groot gemak. Ook is er een extra gezondheidscheck zichtbaar op deze 'check-inpalen'. Verder blijft de afstandsregel van toepassing, reinigen we regelmatig alle attributen en hanteren we sowieso een strikt schoonmaakbeleid. Gasten die gezond zijn, zijn welkom. Veel plezier!      

Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@postwagen.nl of via telefoonnummer 0594-515999.

Voorkom teleurstelling! Zeker zijn van een tafel?

Wij raden je aan om je tafel makkelijk en snel online te reserveren via bovenstaande kalender.

  • Reserveer zo snel mogelijk je tafel via de kalender hierboven (ga naar juni). 
     Dagelijks snel volgeboekt, reserveer op tijd
30 personen per gebouw
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's