Populair 5 recensies

Gebak en zoetigheden

Bijzonder geliefd: lekker gebak • leuke etagères • smaakvolle zoetigheden

Gebak en zoetigheden à la 'Hoofdstraat 53' (De Postwagen). Iedereen zegt 'ja' tegen alleraardigst appelgebak met slagroom. Of wat dacht je van de wonderlijke worteltaart? Kom eens langs en proef diverse lekkernijen.

De Postwagen is een vertrouwde plek voor liefhebbers van koffie en gebak. Elke dag van de week ontvangen we gasten die veel waarde hechten aan hun 'koffiemomentje'. Natuurlijk bieden we dan iets lekkers bij de koffie. We hebben de aanraders voor gebak en zoetigheden op een rijtje gezet.

Sfeervolle omgeving

Gesorteerd gebak of appelgebak met slagroom. Daar mag dan best een latte macchiato of ander drinken bij. Heerlijk genieten in een sfeervolle omgeving. Uiteraard wijzen we op de worteltaart: wonderlijk lekker. Ervaar het bij De Postwagen. Voor groepen is er op aanvraag cake en (oranje)koek. Ook zijn er optioneel petit fours. 

Iets lekkers bij de koffie (meest gekozen)

Voor groepjes hebben we een extra mogelijkheid als het gaat om iets lekkers bij de koffie: diverse kleine zoetigheden. Denk in dit geval aan bananensoesjes en amandelgebakjes, maar ook aan mini brownies en oranjekoek. Een gezellige versnapering bij de koffie. Deze smakelijke tussendoortjes moet je zeker eens proeven.

Assortiment met diverse kleine zoetigheden
3,50 p.p. (vanaf 4 personen, op aanvraag)
  • Bananensoesjes
  • Amandelgebakje
  • Mini brownies
  • Oranjekoek
  • Slagroomsoesjes

Prachtig pand

De Postwagen is naamgever van het gebouwencomplex aan de Hoofdstraat (53) te Tolbert. Het gaat om een prachtig pand. De gasten zijn enthousiast over het restaurant. Vooral de uitstraling van een grand café spreekt aan. Een ideale plek om even wat te drinken. Wie kan dan nog de zoetigheden weerstaan? Het is tijd voor gebak. 

Bereikbaarheid

Tolbert ligt centraal in Noord-Nederland. De bereikbaarheid mogen we gerust gunstig noemen. Vanuit Groningen, Drenthe en Friesland is het vaak maar een kort stukje rijden naar De Postwagen. De A7 (snelweg) heeft daar een groot aandeel in. Ook met het OV is het goed te doen, met een bushalte op loopafstand. 

Gebak en zoetigheden

Gesorteerd gebak | 4,25

Assortiment met diverse kleine zoetigheden | 3,50

Petit four | 2,50

Petit four met logo | 3,00

Minimuffin (chocolade of bosbessen) | 0,95

Cake of koek | 0,95Delen:
Recensies
Antje

Afgelopen zaterdag met collega's ons jaarlijkse uitje gehad. Eerst heerlijk koffie met lekkers en daarna het moonwalk avontuur. Een bijzondere ervaring, we hebben ervan genoten in de mooie omgeving met heerlijk weer als kers op de taart. Daarna de lunchproeverij, smullen was het.

De jong

Wij hebben vorige week zaterdag een prachtige dag gehad eerst koffie met lekkere gebakjes toen nog een rit met de moonwalkers daarna nog geborreld met een hapje erbij vriendelijk personeel en heel attent nogmaals bedankt vriendelijke griet fam. De Jong.

diaserie

Uitstekende service, lekkere koffie en taart, bittergarnituur, relaxte sfeer, een aanrader dus!

Review afkomstig van: Google+

Jacqueline Kalfsterman

We zijn op de 16e verjaardag van onze dochter bij de Postwagen geweest om een uurtje glow-in-the-dark-midgetgolf te spelen en dat was super leuk! Vooraf hebben we wat gedronken en heerlijke taart gegeten. De jarige kreeg nog 5 muntjes om een ander spel te spelen (waar we door tijdnood niet eens aan toegekomen zijn, maar ze mocht de muntjes houden voor een andere keer!). Het personeel was vriendelijk en meedenkend. We komen zeker een keer terug!

Annelies

Wij hebben 2 moonwalkers gehuurd waarmee we een leuke route door de omgeving gewandeld hebben. Super leuk en bijzonder om te doen. De ontvangst met koffie/thee en zoetigheden was erg goed en de uitleg helder en vriendelijk. Een aanrader!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's