Populair 9 recensies

Taart en zoetigheden

“Smullen was het”

Gebak en zoetigheden à la 'Hoofdstraat 53' (De Postwagen). Iedereen zegt 'ja' tegen alleraardigst appelgebak met slagroom. Of wat dacht je van de wonderlijke worteltaart? Kom eens langs en proef diverse lekkernijen.

De Postwagen is een vertrouwde plek voor liefhebbers van koffie en gebak. Elke dag van de week ontvangen we gasten die veel waarde hechten aan hun 'koffiemomentje'. Natuurlijk bieden we dan iets lekkers bij de koffie. We hebben de aanraders voor taart en zoetigheden op een rijtje gezet.

Sfeervolle omgeving

Gesorteerd gebak of appelgebak met slagroom. Daar mag dan best een latte macchiato of ander drinken bij. Heerlijk genieten in een sfeervolle omgeving. Uiteraard wijzen we op de worteltaart: wonderlijk lekker. Ervaar het bij De Postwagen. Voor groepen is er op aanvraag cake en (oranje)koek.  

Iets lekkers bij de koffie (meest gekozen)

Voor groepjes hebben we een extra mogelijkheid als het gaat om iets lekkers bij de koffie: diverse kleine zoetigheden. Denk in dit geval aan bananensoesjes en amandelgebakjes, maar ook aan mini brownies en oranjekoek. Een gezellige versnapering bij de koffie. Deze smakelijke tussendoortjes moet je zeker eens proeven.

Assortiment met diverse kleine zoetigheden
3,95 p.p. (vanaf 10 personen, op aanvraag)
 • Bananensoesjes
 • Amandelgebakje
 • Mini brownies
 • Oranjekoek
 • Slagroomsoesjes
Assortiment van diverse taartpunten
3,95 p.p. (vanaf 12 personen, op aanvraag)
 • Chocolade
 • Cranberrie & wortel- walnoten
 • Vanille
 • Cheesecake

 

Prachtig pand

De Postwagen is naamgever van het gebouwencomplex aan de Hoofdstraat (53) te Tolbert. Het gaat om een prachtig pand. De gasten zijn enthousiast over het restaurant. Vooral de uitstraling van een grand café spreekt aan. Een ideale plek om even wat te drinken. Wie kan dan nog de zoetigheden weerstaan? Het is tijd voor gebak. 

Bereikbaarheid

Tolbert ligt centraal in Noord-Nederland. De bereikbaarheid mogen we gerust gunstig noemen. Vanuit Groningen, Drenthe en Friesland is het vaak maar een kort stukje rijden naar De Postwagen. De A7 (snelweg) heeft daar een groot aandeel in. Ook met het OV is het goed te doen, met een bushalte op loopafstand. 

Taart en zoetigheden

Assortiment met diverse kleine zoetigheden | 3,95 v.a. 10 personen

Assortiment van diverse muffins | 2,95 v.a. 12 personen

Assortiment van diverse taartpunten | 3,95 v.a. 12 personen

Groepen onder de 12 personen kunnen kiezen voor assortiment van diverse taartpunten van de kaart

Cake | 1,10Delen:
Recensies
Eiske

Ik heb een lady's party gegeven. Ik was met 24 vrouwen en we hebben "midgetgolf in the dark" gedaan, met vooraf thee/koffie met lekkernij en na het midgetgolfen een hapje en drankje. Alles was prima verzorgd en wat ook mooi was dat wij een half afgesloten ruimte hadden.

Truus

Neven en nichtendag. Ontvangst met koffie/tee en een soort van gebak tapas. Daarna met z n allen de jailchalenge gedaan en daarna lekker gegeten. Super geregeld, gezellig. Personeel vriendelijk en behulpzaam. We waren met 26 personen in little house.

Visser

Ons bedrijfsuitje (25 man) was zeer geslaagd. Prima ontvangst door de gastheer, daarna koffie met wat lekkers en aansluitend curling en de jail challenge. Beide activiteiten zijn een aanrader. Als afsluiting van de dag genoten van een heerlijk buffet!

Gerrit, Kunna en Kees

Met de familie (16 personen) gezellig genoten van koffie/thee en gebak. Daarna bowling en lasergame, was erg leuk. Als afsluiting een geweldig diner. We hebben heerlijk genoten, het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. We komen zeker nog eens terug!

Antje

Afgelopen zaterdag met collega's ons jaarlijkse uitje gehad. Eerst heerlijk koffie met lekkers en daarna het moonwalk avontuur. Een bijzondere ervaring, we hebben ervan genoten in de mooie omgeving met heerlijk weer als kers op de taart. Daarna de lunchproeverij, smullen was het.

De jong

Wij hebben vorige week zaterdag een prachtige dag gehad eerst koffie met lekkere gebakjes toen nog een rit met de moonwalkers daarna nog geborreld met een hapje erbij vriendelijk personeel en heel attent nogmaals bedankt vriendelijke griet fam. De Jong.

diaserie

Uitstekende service, lekkere koffie en taart, bittergarnituur, relaxte sfeer, een aanrader dus!

Review afkomstig van: Google+

Jacqueline Kalfsterman

We zijn op de 16e verjaardag van onze dochter bij de Postwagen geweest om een uurtje glow-in-the-dark-midgetgolf te spelen en dat was super leuk! Vooraf hebben we wat gedronken en heerlijke taart gegeten. De jarige kreeg nog 5 muntjes om een ander spel te spelen (waar we door tijdnood niet eens aan toegekomen zijn, maar ze mocht de muntjes houden voor een andere keer!). Het personeel was vriendelijk en meedenkend. We komen zeker een keer terug!

Annelies

Wij hebben 2 moonwalkers gehuurd waarmee we een leuke route door de omgeving gewandeld hebben. Super leuk en bijzonder om te doen. De ontvangst met koffie/thee en zoetigheden was erg goed en de uitleg helder en vriendelijk. Een aanrader!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

 • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
 • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
 • Fraaie vergaderlocatie