Boogschieten op elkaar: Archery Tag

“Geweldig vrijgezellenfeest”

Boogschieten op elkaar is een stoere combinatie van boogschieten en paintball. Wel een supervet gevoel, géén blauwe plekken.

Breng je squad bij elkaar en zet de stoere paintballmaskers op. Niet voor een potje Paintball, maar voor het spannende vrijgezellenfeest Archery Tag. Voel je als The Mockingjay en neem je familieleden, collega's of vrienden onder vuur. De pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops, dus het zou wel goed moeten komen...

Schuilen in het speelveld? 

Als team heb je slechts enkele pijlen per speler. Dat dwingt je tot actie, wanneer je pijlen op zijn. Beweging is dan immers noodzaak: pak nieuwe 'munitie' van de grond op, zonder geraakt te worden door het vijandelijke team. Ja, je kunt misschien af en toe schuilen achter de objecten in het speelveld. Tegelijkertijd is er dus geen andere keuze dan je mengen in de strijd. 

Geen andere keuze dan je mengen in de strijd

Spanning en actie

Archery Tag is gaaf en grappig. Bovendien breekt de activiteit het ijs, wat altijd prettig is met een vrijgezellenfeest (waarbij soms nog niet iedereen elkaar kent). Het spel belooft veel spanning en actie. 

Voor zen-types én stresskippen 

Dit uitje is uitstekend geschikt voor zen-types: belangrijke eigenschappen als beheersing en concentratie komen natuurlijk altijd van pas. Overigens sluiten we stresskippen absoluut niet uit: het is toch heerlijk om alle stress uit jezelf te schieten? De boog kan immers niet altijd gespannen staan!

Toon geen genade en ga de strijd aan. Zorg wel dat je op tijd reserveert. Het zou toch zonde zijn als dit vrijgezellenfeest al volgeboekt is op de datum dat jullie willen komen.

Boogschieten op elkaar: Archery Tag

+-90 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (8 tot 17 personen)

(dit betreft een buitenactiviteit)


Mix tussen paintball en boogschieten

Pijlen met speciale foam-tops

Hoge kwaliteit paintball maskersDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Stefan Boonstra

We hebben bij de Postwagen een geweldig vrijgezellenfeest gehouden met archery tag en bijlgooien. Het personeel was enorm vriendelijk, en we stonden nooit droog :)

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum