Een actief vrijgezellenfeestje organiseren

Een actief vrijgezellenfeestje organiseren

Leuk, er gaat iemand trouwen! Nou lijkt die bruiloft misschien het hoogtepunt, maar laten we dat andere hoogtepunt zeker niet onderschatten: het vrijgezellenfeest! Als ervaringsdeskundige helpt partycentrum De Postwagen graag bij het organiseren van een actief vrijgezellenfeestje. Selecteer de leukste activiteiten en ga tussendoor of na afloop uit eten. 

Actief vrijgezellenfeestje 

De Postwagen heeft allerlei bijzondere voertuigen beschikbaar voor een actief vrijgezellenfeestje. De Moonwalker bijvoorbeeld: het is gelukt om een moderne loopband te integreren in een fietsframe. De loopband voedt de elektrische aandrijving van het voertuig. Door rustig te lopen nader je een behoorlijk tempo. Een bijzondere beleving. De toekomstige bruid of bruidegom mag voorop.

Andere activiteiten

Activiteiten als het Militaire Dienstplichtspel en Sterrenslag komen absoluut in aanmerking voor de titel 'actief vrijgezellenfeestje'. Bij de ene activiteit doe je militaire oefeningen (met een knipoog uiteraard); de andere activiteit is een verzameling van verschillende spelonderdelen. Sumo Voetbal is één van die onderdelen, hilarisch! Over voetbal gesproken: Curlen is ook leuk.

Nog meer mogelijkheden

Als je dacht dat dit alles was, dan heb je het (gelukkig) grandioos mis. We hebben nog veel meer activiteiten in de aanbieding. Bekijk alle vrijgezellenuitjes voor het volledige overzicht. Daar tref je onder andere Ready to Marry en Bijlwerpen aan. Deze toppers staan garant voor humor, evenals Dames tegen de heren. Genoeg mogelijkheden voor een actief vrijgezellenfeestje! 

Bekijk alle vrijgezellenuitjes voor het volledige overzicht

Combineren met eten (5 tips) 

Voor het eten zijn er veel verschillende opties:

Een actief vrijgezellenfeestje organiseren begint bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie