Workshop voor een vrijgezellenfeest organiseren

Workshop voor een vrijgezellenfeest organiseren

Wie er ook gaat trouwen, je wilt een onvergetelijke ervaring bieden voor het vrijgezellenfeest. Dat kan door te kiezen voor iets unieks. De Postwagen heeft verschillende workshops voor een vrijgezellenfeest uitgezocht. Geen flauw gedoe, maar wel veel vermaak. Van schapendrijven tot linedancing. Er is veel mogelijk bij 'De Trots van Tolbert'.


 

Vrijgezellenfeest Schapendrijven

Origineler kan bijna niet als vrijgezellenfeest: een workshop schapendrijven. De vrijgezel in kwestie had veel kunnen verzinnen, maar hier had hij of zij echt niet op gerekend. Daarom juist is het een leuke verrassing.

  • Tijdens deze unieke workshop maak je kennis met de Nederlands kampioen schapendrijven Mike van der Most;
  • hij laat jullie genieten van de wisselwerking tussen hond, herder en schapen;
  • daarna mogen jullie het spelletje uiteraard zelf uitproberen.

Vooruit, misschien krijgen jullie wat hulp van Van der Most. Hoe dan ook: lachen wordt het sowieso. Wie blijkt een ware herder en wie kan niet omgaan met de kudde?

Vrijgezellenfeest workshop Linedancing

Zonder danspartners, maar gezellig in groepsverband dansen. Ook al kun je niet dansen, binnen een half uur heb je een linedance onder de knie. Uiteraard mag de vrijgezel vooraan staan en het goede voorbeeld geven... Daarnaast is de workshop Linedancing gewoon ontzettend leuk. Iedereen voelt zich vrij en ongedwongen. Het is puur genieten. Dit is het vrijgezellenfeest voor groepen die niets minder willen dan plezier voor iedereen. Goed en goedkoop.

Meer workshops voor het vrijgezellenfeest

Het leukste vrijgezellenfeest met een workshop volg je bij De Postwagen. Bovengenoemde workshops zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die we bij De Postwagen in Tolbert (Groningen, vlakbij Friesland en Drenthe) te bieden hebben. Geïnteresseerd in één van de workshops? Neem gerust (vrijblijvend) contact op.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie