Tips voor een vrijgezellenfeest

Tips voor een vrijgezellenfeest

Allerlei leuke, uitdagende en grappige activiteiten op een rijtje. Ja, je zit hier helemaal goed. Je vindt hier tips voor een vrijgezellenfeest. De Postwagen organiseert al jaren vele vrijgezellenfeesten voor Groningers, Friezen en Drentenaren. Ook uit andere provincies neemt de interesse toe. Met die bak aan ervaring voorzien we je graag van de beste tips.

Ideeën voor een vrijgezellenuitje

  • Het huwelijk is een hoogtepunt van formaat. Daarna begint de uitdaging. Liefde is een werkwoord, zo luidt het cliché. Daaruit kunnen we concluderen dat een goede conditie noodzakelijk is. Zo komen we uit bij het Militaire Dienstplichtspel als vrijgezellenfeest. Deze oefeningen onthullen of de toekomstige bruid of bruidegom er écht klaar voor is... 
     
  • Een andere tip is Ready to Marry, waarbij verschillende spelrondes het uiterste van de deelnemers vragen. Met de humor zit het hierbij wel goed. Net zo hilarisch is het Theaterdiner, waarin een vrouw op leeftijd besluit te gaan trouwen. Dat leidt al snel tot achterdocht in haar omgeving. De Wedding Challenge en The Ultimate Wedding Citygame zijn eveneens goede tips.

Alle tips bekijken

We hebben nog veel meer tips voor een vrijgezellenfeest. Bekijk voor het volledige overzicht de vrijgezellenuitjes. Daar zie je onder andere 'Boogschieten op elkaar' (Archery Tag), een gave activiteit. Net zo gaaf is de Race to Escape (escape room). Tot slot kunnen we niet anders dan wijzen naar de rondritten in de regio (zo geliefd zijn ze). Stap op de Solex, of ga met de VETbike

Bekijk voor het volledige overzicht de vrijgezellenuitjes

Maak jullie vrijgezellenfeest compleet

Om het vrijgezellenfeest op een heerlijke manier compleet te maken kunnen jullie plaatsnemen in het restaurant. De High Beer en de High Tea (alleen in de middag) zijn absolute aanraders, evenals de Bulgaarse Smulsteen. Het is ook mogelijk om à la carte te eten (menukaart restaurant). Daarnaast zijn de buffetten en de barbecue enorm in trek bij onze gasten. 

Tips voor een vrijgezellenfeest vind je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie