Meest gekozen 20 recensies

Glow Minigolf met tieners en kids

“Uitdagend en magisch”

Verzamel iedereen voor Glow Minigolf met tieners en kids. Een leuke groepsactiviteit voor jonge en oudere kinderen. Een tof uitje in het donker, met lichtgevende onderdelen (glow in the dark).

Minigolf is een sport en spel van alle tijden, een vrolijk uitje voor meerdere generaties. In Leek/Tolbert hebben we gekozen voor een modern sausje, waardoor jonge en oudere kinderen hier graag komen. Beleef Glow Minigolf met tieners en kids: minigolf in het donker...

Minigolf in een fantasiewereld 

Het licht gaat uit, maar er is meer. Zo is het parcours flink opgeleukt door het toevoegen van thematisering. De jeugd komt tijdens Glow Minigolf in een fantasiewereld terecht vol glow in the dark. Dat geeft een extra dimensie aan het spel. Een soort minigolf 2.0 ten opzichte van een traditioneel buitenparcours, wat je misschien kent of gewend bent van vakanties. Maak het mee en reserveer. 

Een soort minigolf 2.0 ten opzichte van een traditioneel buitenparcours

Voor elke gelegenheid 

Glow Minigolf is er voor elke gelegenheid. Een bijkomend voordeel van de binnenbaan is dat je nooit rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden. Dit uitje kan dus in elk geval doorgaan. Bovendien is er binnen en buiten Posta7 voldoende ruimte om te 'chillen', overdekt of in de zon. Verder kunnen kinderen in de combinatie met minigolf ook bowlen en curlen.  

Glow Midgetgolf: uitje met geluksmomentjes

Posta7 maakt van elke kinderactiviteit een uitje met geluksmomentjes. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen bij de fraaie minigolfbaan. Het wordt een leuke dag, 'hashtag zin in'. 

Combineer een activiteit met een diner met je gezin

Ons restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Uitblinker in Noord-Nederland

Ooit een herberg, later een dorpskroeg en uiteindelijk de uitblinker in Noord-Nederland op het gebied van groepsactiviteiten. De Postwagen bestaat sinds 1780 en is als de 'Trots van Tolbert' niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je bereikt ons via de A7 (afrit 33/34, nog enkele minuten rijden).

Glow Minigolf met tieners en kids

+-60 minuten | 9,75 p.p.


Glow Minigolf in het donker

Met glow in the dark, thema Jungle

Leuke groepsactiviteitDit gezinsuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Olaf

Met de kleinkinderen aan het midgetgolf glow in the dark gedaan , ze vonden het prachtig.

R. De Vries

Glow in the dark midgetgolf was leuk, wel prijzig voor een gezin van vier. Er zou nog wel wat leuke muziek op de achtergrond mogen voor de gezelligheid en meer bankjes , die waren er tegen het einde wel maar niet in het begin. Het brandalarm ging twee keer af dat was best angstig.

Buurtvereniging de Haspelaars

Erg leuk voor jong en oud. Mooie glow in the dark banen. Komen zeker nog een keer

Gerda

Geweest voor Glow in the Dark midget golf. Mooie locatie, goed en vriendelijk personeel, zeer gemoedelijk en de midget golf was super leuk!

Luink Luinge

Gezellig uit met de familie

Laura

Leuk kinderfeestje gehad bij de Postwagen. Glow in the dark midgetgolfen. De jongens (van 10 tot 13) vonden het hartstikke leuk. Vriendelijk personeel, mooi pand! We komen zeker terug en zullen ook andere activiteiten uitproberen. Gezellig!

Ilona

We hebben een verjaardag/familiedag gevierd bij de Postwagen. Leuke activiteiten gedaan, de city game is leuk, de midgetgolf is ook goed opgezet. vriendelijk personeel, lekker eten en ook speciale wensen mbt allergie zijn geen probleem. prima middag gehad!

Pietsje

Familiedag gevierd met eerst een activiteit (glow in the dark), daarna lopend buffet. Alles goed geregeld en een heerlijk buffet

M. Van der Vinne

Erg leuk, relaxed personeel en een ongedwongen sfeer. We kwamen voor glow in de dark midgetgolfen en het personeel zei heel relaxed: we zien jullie wel weer verschijnen. We vonden de baan zelf ook prachtig. Zeker voor herhaling vatbaar, dan gaan we wat anders uitproberen ????

Bertha

Een leuke middag en avond gehad, met grote en kleine mensen. Midgetgolf gedaan, met de kleinkinderen, en daarna in het Farmhouse heerlijk gegeten. Goed en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar

Nirina

Heerlijk gegeten en de midgetgolf…echt super leuk! Bedankt aan de vriendelijke personeel!

Zonnehuis de Marne

Fantastisch eten ,vriendelijk personeel en de glow in the dark midgetgolf was ook zeer geslaagd

Pater

Gezellig uitje met de kinderen. Wij hebben allemaal genoten van het midgetgolfen!

Tamara van den berg

Vriendelijk personeel goede bediening midgetgolf en bowlen echt een aanrader super geregeld komen zeker een keer weer

Frank

Met vrouw en zoon midgetgolf gedaan. Erg mooie baan, prachtig decor en graffiti. Ook super veel lol gehad. Ongeveer 45 minuten bezig geweest. Aanrader.

Esther

We hadden een kinderfeestje met 7 kinderen van 10 jaar we hadden clow in the dark midgetgolf gespeeld super mooi banen de kinderen konden zich lekker uitleven

Familie de Haan

We hebben een gezellige familiebijeenkomst gehad in de Postwagen. Eerst gezellig koffie/thee gedronken met lekkernijen en daarna een lunchproeverij in de gezellige familiekamer. Als activiteit hebben wij plezier gehad van de Glow in the Dark, minigolf. Gezien de hectische drukte beneden in de activiteitenarena konden wij in een andere ruimte even nagenieten van een hapje en drankje. Goed verzorgd en gastvrije locatie de Postwagen.

Janny Nijhof

We hebben mijn verjaardag gevierd met kinderen en kleinkinderen met high tea en glow in the dark. Alles was tiptop in orde en reuze goed. We zaten in de zaal apart van het restaurant en het was erg goed om daar te zijn. We genoten van de vriendelijke bediening en al het lekkers. Van harte aanbevolen. Iedereen volop tevreden.

Esther

Genoten met mijn familie van glow in the dark midgetgolfen en daarna t Bourgondisch lunchbuffet. Komen zeker nog eens terug.

Huizinga

Onze dochter mocht haar feestje geven bij jullie. Glow in the dark midgetgolf. Wat was het leuk zeg! Alle vriendjes en vriendinnetjes hebben heel enthousiast aan hun ouders verteld wat ze hebben gedaan. Dat zegt genoeg dacht ik ????

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)