Indoor uitjes De Postwagen 4

Glow Minigolf met tieners en kids

Vanaf komende winter

Verzamel iedereen voor Glow Minigolf met tieners en kids. Een leuke groepsactiviteit voor jonge en oudere kinderen. Een tof uitje in het donker, met lichtgevende onderdelen (glow in the dark).

  • Glow Minigolf in het donker
  • Met glow in the dark
  • Leuke groepsactiviteit

Glow Minigolf met tieners en kids

Minigolf is een sport en spel van alle tijden, een vrolijk uitje voor meerdere generaties. In Leek/Tolbert hebben we gekozen voor een modern sausje, waardoor jonge en oudere kinderen hier graag komen. Beleef Glow Minigolf met tieners en kids: minigolf in het donker...

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Minigolf in een fantasiewereld 

Het licht gaat uit, maar er is meer. Zo is het parcours flink opgeleukt door het toevoegen van thematisering. De jeugd komt tijdens Glow Minigolf in een fantasiewereld terecht vol glow in the dark. Dat geeft een extra dimensie aan het spel. Een soort minigolf 2.0 ten opzichte van een traditioneel buitenparcours, wat je misschien kent of gewend bent van vakanties. Maak het mee en reserveer. 

Een soort minigolf 2.0 ten opzichte van een traditioneel buitenparcours

Voor elke gelegenheid 

Glow Minigolf is er voor elke gelegenheid. Een bijkomend voordeel van de binnenbaan is dat je nooit rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden. Dit uitje kan dus in elk geval doorgaan. Bovendien is er binnen en buiten de Activiteitenarena voldoende ruimte om te 'chillen', overdekt of in de zon. Verder kunnen oudere kinderen in de combinatie met minigolf gratis darten en poolen in de Pool en Lounge

Overzicht opties

7,50 p.p. 

Holes
15

Mogelijke toevoegingen

> Zakje chips met limonade 
1,- p.p.

> Raketijsje
1,- p.p.

> Gezonde lunch met snoepgroentes, broodje gezond en een flesje water
6,75 p.p.

     Bekijk eetplezier en snackpret voor alle mogelijkheden

Het Glow Midgetgolf Kinderfeestje 

Is er iemand van de kinderen jarig binnenkort? We hebben ook het Glow Midgetgolf Kinderfeestje voor tieners en kids. De Postwagen maakt van elke kinderfeestje een uitje met geluksmomentjes. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen bij de fraaie minigolfbaan. Het wordt een leuke dag, 'hashtag zin in'. 

Uitblinker in Noord-Nederland

Ooit een herberg, later een dorpskroeg en uiteindelijk de uitblinker in Noord-Nederland op het gebied van groepsactiviteiten. De Postwagen bestaat sinds 1780 en is als de 'Trots van Tolbert' niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je bereikt ons via de A7 (afrit 33/34, nog enkele minuten rijden). 

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
Indoor uitjes De Postwagen 4

Contact opnemen over Glow Minigolf met tieners en kids

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172