Glow in the Dark Midgetgolf Groningen 1, De Postwagen

Populair Glow Minigolf met tieners en kids

Magisch gezinsuitje: schitterende jungle • uitdagend parcours • gaaf met tieners en kids

Verzamel iedereen voor Glow Minigolf met tieners en kids. Een leuke groepsactiviteit voor jonge en oudere kinderen. Een tof uitje in het donker, met lichtgevende onderdelen (glow in the dark).

  • Glow Minigolf in het donker
  • Met glow in the dark, thema Jungle
  • Leuke groepsactiviteit

Glow Minigolf met tieners en kids

Minigolf is een sport en spel van alle tijden, een vrolijk uitje voor meerdere generaties. In Leek/Tolbert hebben we gekozen voor een modern sausje, waardoor jonge en oudere kinderen hier graag komen. Beleef Glow Minigolf met tieners en kids: minigolf in het donker...

Minigolf in een fantasiewereld 

Het licht gaat uit, maar er is meer. Zo is het parcours flink opgeleukt door het toevoegen van thematisering. De jeugd komt tijdens Glow Minigolf in een fantasiewereld terecht vol glow in the dark. Dat geeft een extra dimensie aan het spel. Een soort minigolf 2.0 ten opzichte van een traditioneel buitenparcours, wat je misschien kent of gewend bent van vakanties. Maak het mee en reserveer. 

Een soort minigolf 2.0 ten opzichte van een traditioneel buitenparcours

Voor elke gelegenheid 

Glow Minigolf is er voor elke gelegenheid. Een bijkomend voordeel van de binnenbaan is dat je nooit rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden. Dit uitje kan dus in elk geval doorgaan. Bovendien is er binnen en buiten de Activiteitenarena voldoende ruimte om te 'chillen', overdekt of in de zon. Verder kunnen kinderen in de combinatie met minigolf ook bowlen en curlen.  

Glow Midgetgolf: uitje met geluksmomentjes

 De Postwagen maakt van elke kinderactiviteit een uitje met geluksmomentjes. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen bij de fraaie minigolfbaan. Het wordt een leuke dag, 'hashtag zin in'. 

Uitblinker in Noord-Nederland

Ooit een herberg, later een dorpskroeg en uiteindelijk de uitblinker in Noord-Nederland op het gebied van groepsactiviteiten. De Postwagen bestaat sinds 1780 en is als de 'Trots van Tolbert' niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je bereikt ons via de A7 (afrit 33/34, nog enkele minuten rijden).

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

  • +-60 minuten | 8,75 p.p.
Veelgestelde vragen over Glow Minigolf met tieners en kids

Nee, alleen van tevoren en daarna. Hapjes en drankjes worden beneden genuttigd, deze activiteit is boven en daar zijn geen consumpties toegestaan.

Ja. Het thema is Jungle. De midgetgolfbaan brengt je in een magische wereld door uitgebreide thematisering vol fluorescerende elementen.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Ja. Midgetgolf is heel geschikt voor jong en oud. Er geldt wel een minimumleeftijd van 5 jaar. Jongere kinderen mogen gratis meelopen met de speler(s).

Dit parcours heeft 18 holes.

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's