Fun Curling 2.0 met tieners en kids

“Fijne familiedag”

Curling met tieners en kids is hot, hip en happening. Internationaal had Curling altijd al aanzien en inmiddels heeft deze olympische sport ook Nederland veroverd. Leuk spel voor alle leeftijden.

Een gladde baan, een 'roos' én een steen met een handvat. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten bij curling met tieners en kids. Die 'roos' wordt het 'huis' genoemd en daar moet de steen naar toe. Dat kan door de steen via het handvat die kant op te schuiven. Wie mikt het best?

Wedstrijd met een glimlach

Het wedstrijdelement maakt dit spel extra leuk. Iedereen wil de steen natuurlijk zo goed mogelijk schuiven. Dat leidt al snel tot een hoge betrokkenheid. Balen als de steen te langzaam of te snel gaat, juichen als de steen het huis heeft bereikt. Het spel zorgt sowieso voor veel lol en een grote glimlach. Inclusief automatische puntentelling en een automatisch terugschuifsysteem voor de stenen: een uniek concept. 

Het spel zorgt sowieso voor veel lol en een grote glimlach

Ideaal voor elke leeftijd 

Deze vrolijke activiteit is geschikt voor elke leeftijd en gelegenheid. Als activiteit en als onderdeel van een familiedag of bedrijfsuitje. Ook de groepsgrootte maakt niet heel veel uit. Posta7 achter De Postwagen telt vijf curlingbanen (maximaal 7 spelers per baan). 

Prettig: online reserveren

We raden je aan om deze activiteit online te reserveren. Dat kan via het eenvoudige boekingssysteem op deze pagina, waar je de dag en het tijdstip kunt selecteren. Het voordeel van online reserveren is dat je zeker weet dat de banen vrij zijn. Wel zo prettig. 

Combineer een activiteit met een diner met je gezin

Ons restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Centraal in Noord-Nederland

Curling met tieners en kids doe je centraal in Noord-Nederland. Posta7 is namelijk gevestigd in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. In deze regio zijn we de grootste in uitjes.

Je bereikt ons via de A7 (afrit 33/34, dan nog enkele minuten rijden) of met het openbaar vervoer (bushalte Rotonde Tolbert). Met De Postwagen staan we voor een uitje met geluksmomentjes.

Fun Curling 2.0 met tieners en kids

60 minuten | 8,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

60 minuten | 32,- per groep (2 tot 4 personen)


Curling met tieners en kids, uniek Fun 2.0-concept

Hot, hip en happening, leuk spel voor alle leeftijden

Geen bezemsDit gezinsuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Ellen

Samen met zoon en dochter weer een super middag bij jullie beleefd. Altijd gezellig, hele fijne sfeer. Dit keer Curlen, spijker slaan, poolen en airhockey gespeeld. Volgende keer weer wat anders uitkiezen. Zo leuk, zo veel keus.

Susanne

We waren hier al eerder geweest voor het kinderfeestje van mijn dochter. Toen hebben we gekozen voor glow midgetgolf en bowlen. Afgelopen dinsdag met zoon en dochter FunCurling gedaan. Supergoed geholpen, geduldige uitleg. Was erg leuk ook eens te doen! Zaterdag heeft zoon hier weer een feestje, want ook voor de tieners is er genoeg keus. En wij weten al waar we over een tijdje voor terugkomen!

Bart

Bij het woord curling werd ik niet enthousiast, maar dit was geweldig!!! De pubers werden steeds fanatieker ???? voor hun teleurstellend een eindscore van 1-1 Een aanrader!!! Goede service en sfeer!

Luink Luinge

Gezellig uit met de familie

Heico

Een erg leuke en fijne familiedag beleefd met curling en bowlen! Prachtige locatie, fijne bediening en alleszins redelijke prijzen!

Theresa

Vanwege de verjaardag van onze moeder een klein feestje gevierd bij De Postwagen. Eerst met z'n 8-en fun curling gedaan, echt superleuk. Zelfs onze 75-jarige moeder kon goed meespelen. Daarna heerlijk gedineerd. Bediening is erg attent en netjes. Kortom een aanrader! Wij komen zeker weer!

Trudy

Wat hebben we een leuke middag gehad. Glow in the dark. Curling erg leuk en heerlijk gegeten. En alles zo goed verzorgd en aardig personeel. In een woord GEWELDIG!!!

Geraldina

Een familie uitje gehad. Curling en Glow Golf...fantastische middag gehad. Super vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw!

Bianca

We hebben een onwijs leuke familiedag gehad! Eerst op de moonwalkers, VETbikes en pretfietsen. Later een potje curling en afsluitend een lekker diner. Grote complimenten!!

Arno

Samen met mijn kinderen curling en gegeten. Super geregeld en zeer goeie kwaliteit eten.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum