Bowling, bowlen, groepsactiviteit Groningen - De Postwagen

Bowlen met tieners en kids

verwacht: januari/februari 2020, mogelijk eerder

Even lekker bowlen met tieners en kids doe je uiteraard bij De Postwagen, de prachtige bowlinghal in Leek/Tolbert. Een plek waar jonge en oudere kinderen met veel plezier bowling beleven.

  • Prachtige bowlinghal
  • Bowlen met tieners en kids
  • Stijlvolle bowlingbanen

Bowlen met tieners en kids

Bowlen is vele jaren oud en toch blijft het immens populair, ook (of zelfs 'vooral') bij tieners en kids. Nieuwe generaties vinden bowling vaak net zo leuk als de oude generaties. Daarom is het geen verrassing dat De Postwagen bewust geïnvesteerd heeft in een sfeervol bowlingcentrum. 

In voorbereiding (verwacht: januari/februari 2020, mogelijk eerder).

Lol, strike 

Kinderen beleven veel lol aan het bowlen in Leek/Tolbert (Groningen). De scores worden automatisch bijgehouden. Punten behaal je door zoveel mogelijk kegels om te gooien. In de bowlingwereld noemen we deze kegels 'pins'. De meeste punten haal je natuurlijk door alle kegels om te gooien: strike!

Grappig: de 'Kalkoendoelstelling'

De ultieme uitdaging is de 'Kalkoendoelstelling'. Vroeger kon je voedselprijzen winnen bij het bowlen. Rond Thanksgiving was er door de Amerikanen een speciale prijs bedacht. Degene met drie strikes op een rij won een kalkoen. Dat is heel moeilijk. Lukte het toch? Dan riep iedereen heel hard: turkey!

Over De Postwagen

We bieden een dagje uit voor elke leeftijd en gelegenheid. De Postwagen is de grootste in uitjes van Noord-Nederland. In de Activiteitenarena zit onder andere onze bowlinghal. Met zes stijlvolle bowlingbanen levert dit een prachtig plaatje op. Iedereen voelt zich hier snel thuis, zoals het hoort.

Iedereen voelt zich hier snel thuis

Bowlen Kinderfeestje 

Je kunt deze activiteit voor tieners en kids 'los' boeken of met eten en drinken in een aantrekkelijk arrangement. Dit laatste is bijvoorbeeld voor kinderfeestjes al snel voordelig(er). Niet voor niets is het Bowlen Kinderfeestje erg in trek. Bekijk vooraf de mogelijkheden en reserveer vervolgens jouw voorkeur.

Overzicht opties

5,- p.p. (vanaf 4 personen)

Tijdsduur
+-1 uur

Mogelijke toevoegingen

> Zakje chips met limonade
1,- p.p.

> Feestmaal met friet, snack en limonade 
5,- p.p.

> Basislunch met broodje ham/kaas, krentenbol en limonade
5,- p.p.

     Bekijk eetplezier en snackpret voor alle mogelijkheden

Locatie, parkeren en vleugje retro

Goed om te weten: jullie kunnen gratis parkeren bij onze locatie. En we hebben een vleugje retro. Zo bieden we de Retro Games, een stoere ruimte voor de oudere kids. Poolen, flipperen en darten zijn zomaar wat voorbeelden van de activiteiten die je hier kunt doen. Leuk ter afwisseling.

Bowling, bowlen, groepsactiviteit Groningen - De Postwagen

Contact opnemen over Bowlen met tieners en kids

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's