Bowling, bowlen, groepsactiviteit Groningen - De Postwagen

Populair Bowlen met tieners en kids

Geliefd gezinsuitje: prachtige bowlinglocatie • leuk met tieners en kids • optionele goothekjes

Even lekker bowlen met tieners en kids doe je uiteraard bij De Postwagen, de prachtige bowlinghal in Leek/Tolbert. Een plek waar jonge en oudere kinderen met veel plezier bowling beleven.

  • Prachtige bowlinghal
  • Bowlen met tieners en kids
  • Stijlvolle bowlingbanen

Bowlen met tieners en kids

Bowlen is vele jaren oud en toch blijft het immens populair, ook (of zelfs 'vooral') bij tieners en kids. Nieuwe generaties vinden bowling vaak net zo leuk als de oude generaties. Daarom is het geen verrassing dat De Postwagen bewust geïnvesteerd heeft in een sfeervol bowlingcentrum. 

Lol, strike 

Kinderen beleven veel lol aan het bowlen in Leek/Tolbert (Groningen). De scores worden automatisch bijgehouden. Punten behaal je door zoveel mogelijk kegels om te gooien. In de bowlingwereld noemen we deze kegels 'pins'. De meeste punten haal je natuurlijk door alle kegels om te gooien: strike!

Grappig: de 'Kalkoendoelstelling'

De ultieme uitdaging is de 'Kalkoendoelstelling'. Vroeger kon je voedselprijzen winnen bij het bowlen. Rond Thanksgiving was er door de Amerikanen een speciale prijs bedacht. Degene met drie strikes op een rij won een kalkoen. Dat is heel moeilijk. Lukte het toch? Dan riep iedereen heel hard: turkey!

Overzicht activiteit

6,- p.p. (voordeeltarief, minimum 24,- per baan) 

Tijdsduur
55 minuten

Aanvang
de banen worden verhuurd voor 55 minuten, beginnende op het hele uur, bijvoorbeeld van 15.00-15.55 uur, 16.00-16.55 uur etc. 

     Tip: combineer met een maaltijd
     Deze activiteit is erg gewild
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 
     Bekijk de openingstijden

Bijzonderheden
capaciteit, 36 spelers per shift
6 banen beschikbaar, maximaal 6 spelers per baan
goothekjes kunnen ingeschakeld worden voor kinderen

Over De Postwagen

We bieden een dagje uit voor elke leeftijd en gelegenheid. De Postwagen is de grootste in uitjes van Noord-Nederland. In de Activiteitenarena zit onder andere onze bowlinghal. Met zes stijlvolle bowlingbanen levert dit een prachtig plaatje op. Iedereen voelt zich hier snel thuis, zoals het hoort.

Iedereen voelt zich hier snel thuis

Bowlen Kinderfeestje 

Je kunt deze activiteit voor tieners en kids 'los' boeken of met eten en drinken in een aantrekkelijk arrangement. Dit laatste is bijvoorbeeld voor kinderfeestjes al snel voordelig(er). Niet voor niets is het Bowlen Kinderfeestje erg in trek. Bekijk vooraf de mogelijkheden en reserveer vervolgens jouw voorkeur.

Locatie, parkeren en combinatie met curling

Goed om te weten: jullie kunnen gratis parkeren bij onze locatie. En we hebben een extra activiteit in de aanbieding. Zo bieden we Curling 2.0, een stoer spel voor jongere en oudere kids. Ook Glow in the Dark Midgetgolf is een aanrader. Bekijk de voordelige arrangementen.

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's