Uit eten met kinderen

Uit eten met kinderen

In de omgeving van Groningen kun je lekker uit eten met kinderen. De Postwagen heeft speciaal voor de kids een extra menu met allerlei lekkere gerechten. Genoeg keus en anders is er altijd nog het 'bord voor bandieten', voor kinderen die graag snoepen (stelen) van het eten van hun ouders. Kom gezellig eten in ons sfeervolle restaurant.

Gezellig uit eten

De Postwagen heeft een lange reputatie. Al sinds 1780 is er bedrijvigheid onder deze naam. Eeuwen later kunnen ouders er nog steeds gezellig uit eten. De fraaie bouwstijl van het pand vertoont een geslaagde knipoog naar het verleden, terwijl de menukaart vaak vernieuwd is: het restaurant is voortdurend in ontwikkeling. Nu kun je er heerlijk uit eten met de kinderen.

Gerechten voor de kinderen

Van supersoep tot vissnackjes en van Kapitein Kip tot De Frikandelfanaat: De Postwagen heeft meerdere gerechten waar kinderen simpelweg van smullen. Pannenkoeken, fruitcocktails en (vegetarische) lasagne maken de menukaart voor kinderen af. Natuurlijk is er ook friet. Het kindermenu is al met al een stijlvol smaakfestijn. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de klap op de vuurpijl: vanille-ijs met warme chocoladesaus.

Meerdere gerechten waar kinderen simpelweg van smullen

Betaalbaar en goed

Ook voor de ouders hebben we eten om naar uit te kijken. We houden van goed eten. Van goede porties. Smaakvol. Betaalbaar. De voorgerechten, hoofdgerechten en desserts verleiden je smaaksensoren. Een menukaart om van te genieten. Met een speciale sectie voor vegetariërs, want we houden rekening met alle voorkeuren van onze gasten.

Uitstekend bereikbaar

De Postwagen is uitstekend bereikbaar vanuit de kleinere plaatsen als Leek; Roden; Marum; Grootegast; Zuidhorn, Surhuisterveen en Buitenpost. Vanuit grotere plaatsen als Groningen; Heerenveen, Drachten en Assen is het ook maar een kort eindje over de snelweg (A7). Parkeren is gratis.

Gezellig uit eten met de kinderen doe je bij restaurant De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie