Gezinsuitje Jail Challenge: vanaf 1 juli 2022

Gezinnen enthousiast: veelzijdig gezinsuitje • allerlei uitdagingen • ouders net zo fanatiek

Het gave en geheimzinnige gezinsuitje Jail Challenge biedt gezinnen bijzonder veel afwisseling en vermaak. Bezoek als gezin 17 verschillende cellen met allerlei unieke, stoere spellen! Jullie staan voor een missie.

Deze gloednieuwe activiteit is vanaf 1 oktober 2022 te boeken. 

Uitdagende missie verspreid over 17 cellen 

Een uitdagende missie, mogen we wel zeggen. Verspreid over 17 spellen zijn er punten te winnen. Bij binnenkomst van de gevangenis krijgen jullie een digitale sleutel, de spel-Tag. Vervolgens kun je elke celdeur openen en eigenhandig een spel starten. De eventueel behaalde punten worden automatisch op de spel-Tag gezet. 

Zet je schrap voor een real life game met dolle pret en LED, lasers en landmijnen

Zet je schrap voor een real life game met dolle pret en LED, lasers en landmijnen. Een wervelwind aan opdrachten is onderweg. In het gangpad geven groene lampen aan welke spel-cel vrij is voor een nieuwe Challenge. In de cel zelf is het belangrijk om opnieuw tot een groen licht te komen. Groen licht betekent missie behaald, rood licht betekent missie gefaald. 

Compleet gezinsuitje vol enthousiasme 

Je hebt gewone gezinsuitjes en je hebt speciale gezinsuitjes. Nou, de Jail Challenge behoort toch wel tot die speciale soort. Want hoe vaak maak je mee dat je 17 spellen achter elkaar kunt doen? Dat alles onder één dak. Met de missie om zoveel mogelijk punten te behalen als gezin. Ouders zijn vaak al net zo fanatiek en enthousiast als de kinderen. 

Jail Challenge Speloptie kiezen 

Ouders kunnen kiezen uit de 60 minuten speltoptie of de 90 minuten speloptie. Het voordeel van de 60 minuten is dat je meer punten krijgt per spel. Het voordeel van de 90 minuten is natuurlijk dat je meer tijd (meer kansen) hebt. Je mag elk spel binnen de beschikbare tijd zo vaak doen als je wil. 

Je zou Jail Challenge kunnen omschrijven als een nieuw Fort Boyard. Dit met een vleugje Escape Room. Maar het is dus geen escape room. Het is een gevangenis. Met 17 leuke spel-cellen.

Gezinsuitje Jail Challenge: vanaf 1 juli 2022

60 minuten | 16,75

90 mininten | 19,75

120 minuten | 23,75


17 cellen, opdrachten en spellen

Veelzijdig gezinsuitje

Uitdagende missieDit gezinsuitje is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
PlazaPosta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum