Gezinsuitje Jail Challenge

“Lekker afwisselend”

Het gave en geheimzinnige gezinsuitje Jail Challenge biedt gezinnen bijzonder veel afwisseling en vermaak. Bezoek als gezin 16 verschillende cellen met allerlei unieke, stoere spellen! Jullie staan voor een missie.

Uitdagende missie verspreid over 16 cellen 

Een uitdagende missie, mogen we wel zeggen. Verspreid over 16 spellen zijn er punten te winnen. Bij binnenkomst van de gevangenis krijgen jullie een digitale sleutel, de spel-Tag. Vervolgens kun je elke celdeur openen en eigenhandig een spel starten. De eventueel behaalde punten worden automatisch op de spel-Tag gezet. 

Zet je schrap voor een real life game met dolle pret en LED, katapultsystemen en meer

Zet je schrap voor een real life game met dolle pret en LED, katapultsystemen en meer. Een wervelwind aan opdrachten is onderweg. In het gangpad geven groene lampen aan welke spel-cel vrij is voor een nieuwe Challenge. In de cel zelf betekent rood licht 'tijd op'. 

Compleet gezinsuitje vol enthousiasme 

Je hebt gewone gezinsuitjes en je hebt speciale gezinsuitjes. Nou, de Jail Challenge behoort toch wel tot die speciale soort. Want hoe vaak maak je mee dat je 16 spellen achter elkaar kunt doen? Dat alles onder één dak. Met de missie om zoveel mogelijk punten te behalen als gezin. Ouders zijn vaak al net zo fanatiek en enthousiast als de kinderen. 

Extra goedkoop op woensdagmiddag voor kinderen

Pak je voordeel: op woensdagmiddag is er een speciale kidskorting actief van 5 euro per kind.

Spelopties 60 & 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 16 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Wil je het rustig aan doen en voor meer herkansingen gaan? Kies dan voor de langere speloptie van 90 minuten. 

Je zou Jail Challenge kunnen omschrijven als een nieuw Fort Boyard. Dit met een vleugje Escape Room. Maar het is dus geen escape room. Het is een gevangenis. Met 16 leuke spel-cellen.

Gezinsuitje Jail Challenge

60 minuten | 17,50 p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 12,50)

90 minuten | 21,00 p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 16,-)


16 cellen, opdrachten en spellen

Veelzijdig gezinsuitje

Uitdagende missieDit gezinsuitje is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Monique

Met de vriendengroep en kinderen van verschillende leeftijden de Jail Break gedaan. Hartstikke leuk! Wij komen zeker nog een keer terug. Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam en ondanks de drukte was de bediening snel met het serveren van onze drankjes. Wij hebben een topmiddag gehad!

Rorije

Met mijn dochters (12 en 16) jail challenge gedaan. Voor alle leeftijden ontzettend leuk om te doen!

Sascha

Mooie locatie, leuke sfeer, ziet er allemaal heel netjes uit. Jail challenge gespeeld met 2 kinderen (10 en 14 jr) was echt super leuk! Voor herhaling vatbaar

hoekstra

zijn met de kleinkinderen er heen geweest hebben Jail Challenge gedaan ze vonden het super leuk om te doen

Nadja

Zoveel lol gehad in de Jail Challenge, zeker een aanrader!

Hilde

De jail challenge gedaan met een groep 14 jarigen. Ze vonden het erg leuk en uitdagend!

Marije Hoeksma

De jail challenge voor een kinderfeestje gedaan voor jongens van 12 jaar. Wat werden ze fanatiek! Eg leuk! Ze wilden telkens de records verbreken! Leuk personeel! Geslaagd.

Ineke Wiersema

Gisteren de jail challenge gedaan met een kinderfeestje. Wat hebben de kinderen het leuk gehad, goed verzorgd, duidelijke uitleg en genoeg uitdaging voor kinderen van 10.

Sebastian

De Jail Challenge is echt super leuk om te doen!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum