Gezinsuitje Jail Challenge

“Lekker afwisselend”

Het gave en geheimzinnige gezinsuitje Jail Challenge biedt gezinnen bijzonder veel afwisseling en vermaak. Bezoek als gezin 17 verschillende cellen met allerlei unieke, stoere spellen! Jullie staan voor een missie.

Uitdagende missie verspreid over 17 cellen 

Een uitdagende missie, mogen we wel zeggen. Verspreid over 17 spellen zijn er punten te winnen. Bij binnenkomst van de gevangenis krijgen jullie een digitale sleutel, de spel-Tag. Vervolgens kun je elke celdeur openen en eigenhandig een spel starten. De eventueel behaalde punten worden automatisch op de spel-Tag gezet. 

Zet je schrap voor een real life game met dolle pret en LED, katapultsystemen en meer

Zet je schrap voor een real life game met dolle pret en LED, katapultsystemen en meer. Een wervelwind aan opdrachten is onderweg. In het gangpad geven groene lampen aan welke spel-cel vrij is voor een nieuwe Challenge. In de cel zelf betekent rood licht 'tijd op'. 

Compleet gezinsuitje vol enthousiasme 

Je hebt gewone gezinsuitjes en je hebt speciale gezinsuitjes. Nou, de Jail Challenge behoort toch wel tot die speciale soort. Want hoe vaak maak je mee dat je 17 spellen achter elkaar kunt doen? Dat alles onder één dak. Met de missie om zoveel mogelijk punten te behalen als gezin. Ouders zijn vaak al net zo fanatiek en enthousiast als de kinderen. 

Extra goedkoop op woensdagmiddag voor kinderen

Pak je voordeel: op woensdagmiddag is er een speciale kidskorting actief van 5 euro per kind.

Spelopties 60 & 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 17 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Wil je het rustig aan doen en voor meer herkansingen gaan? Kies dan voor de langere speloptie van 90 minuten. 

Je zou Jail Challenge kunnen omschrijven als een nieuw Fort Boyard. Dit met een vleugje Escape Room. Maar het is dus geen escape room. Het is een gevangenis. Met 17 leuke spel-cellen.

Gezinsuitje Jail Challenge

60 minuten | 16,75 p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 11,75)

90 minuten | 19,75 p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 14,75)


17 cellen, opdrachten en spellen

Veelzijdig gezinsuitje

Uitdagende missieDit gezinsuitje is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Sebastian

De Jail Challenge is echt super leuk om te doen!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum