Retro Games Vrijgezellenfeest

Populair als vrijgezellenfeest: leuk en laagdrempelig • mix van spellen • retrogevoel

Met het Retro Games Vrijgezellenfeest kies je voor de populaire spellen van toen, die nu weer (of nog steeds) hip zijn. Proef van de nostalgie en beleef een leuk groepsuitje.

Postwagen Presents: het Retro Games Vrijgezellenfeest. Jaren geleden waren bepaalde spellen en cafésporten onwijs populair. Deze 'games' beleven gezamenlijk een grote comeback. De retro-vibe valt goed bij de nieuwe generaties en de oudere generaties smullen van de nostalgie. 

Dynamisch vrijgezellenfeest 

Je kunt voor een bepaald aantal uren gebruikmaken van alle Retro Games. De verschillende games zorgen voor een vlotte dynamiek. Poolen, de actie bij de extreem lange tafelvoetbaltafel (XXL) , het Bonanza gatenspel en de hartstochtelijke inzet bij de flipperkasten. Intussen richten de gasten letterlijk en figuurlijk hun pijlen op de dartborden. Nu nog hapjes en drankjes erbij, heerlijk.

Gezelligheid voorop 

Flipperen als een malle, uitblinken bij airhockey en stralen bij de volgende 'One hundred and eigthy'. Bij het Retro Games Vrijgezellenfeest kan het allemaal. Ga voor de winst en de eer. Dit vrijgezellenfeest is geschikt voor alle soorten samenstellingen van groepen door het brede aanbod van spellen. De gezelligheid staat voorop. Dat zit helemaal goed in de sfeervolle spellenomgeving van De Postwagen.  

Geschikt voor alle soorten samenstellingen

Retro Games + etentje 

Vrijgezellengroepen geven doorgaans de voorkeur aan een arrangement met eten. In dat plaatje past Het Farmhouse 3 gangen buffet, een mooi vervolg op de Retro Games. Andere opties zijn de keuzemenu voor groepen en de Indoor Barbecue (voor grotere groepen). Ook is het mogelijk om aan te schuiven in ons à-la-carterestaurant, bekijk de menukaart

Retro Games Vrijgezellenfeest

55 minuten | 8,- p.p.

110 minuten | 14,- p.p.


Proef de nostalgie

Populaire spellen

Leuk groepsuitjeDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

Lizette

Een heel geslaagd kinderfeestje gehad. Eerst een uurtje gebowld. Het personeel voert de namen al van te voren in dus dat scheelt een hoop tijd. En onverwacht konden we op 2 banen bowlen omdat we met 9 kinderen waren. Daarna na een hand uurtje pauze de retro games gedaan. De kinderen hebben zich helemaal uitgeleefd op de flipperkasten/airhockey en de tafelvoetbal. De kinderen vonden dat zo leuk dat een uurtje bijna te kort was. Het was voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's