Klassenuitje in Friesland

Klassenuitje in Friesland

De Postwagen is het ultieme adres voor een geslaagd klassenuitje in Friesland. We bieden scholen, klassen en groepen een uitje met geluksmomentjes. Het diverse aanbod van originele activiteiten geeft meer dan genoeg ruimte om een origineel programma samen te stellen. Tel daar een dosis eetplezier bij op en het wordt een topdag. 

Let op: ons aanbod klassenuitjes in Friesland is beschikbaar vanaf komende winter.

7 aanraders 

Wij hebben centraal in Noord-Nederland meerdere schooluitjes voor jullie in de aanbieding. Graag delen we een aantal aanraders. Bowlen en Curling bijvoorbeeld, of Glow Midgetgolf en de VR Room. Andere leuke activiteiten zijn de Escape Room, Archery Tag en Jeu de Boules. Al deze opties zijn prima geschikt voor kleinere en grotere groepen.

Over De Postwagen 

Sinds 1780 is De Postwagen gevestigd in Tolbert, op de rand van Drenthe, Groningen en Friesland. Ooit begon het als een herberg voor postbezorgers op doorreis. Daarna heeft onze locatie diverse rollen vervuld, van dorpskroeg tot grand café. Nu zijn we een uitjesbedrijf met een volwaardig restaurant. Met name scholen en klassen weten ons goed te vinden.

Met name scholen en klassen weten ons goed te vinden

Eetplezier en snackpret

Een klassenuitje in Friesland is niet compleet zonder lekker eten vooraf, tussendoor of achteraf. Hiervoor hebben we allerlei aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Je kunt ze vinden onder eetplezier en snackpret bij schooluitjes. Er zijn gezonde opties, pure feestmaaltjes en meer mogelijkheden. Beleef en proef De Postwagen in Tolbert. 

Schoolkamp en klassenuitje in Friesland 

Het is supereenvoudig om het klassenuitje in Friesland om te dopen tot een heus schoolkamp. Dat is te danken aan de aanwezigheid van een unieke groepsaccommodatie in de vorm van Russische legerwagons. Deze accommodatie biedt alles voor een bijzondere overnachting met de school/klas. 

Een klassenuitje in Friesland begint bij de Activiteitenarena van De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172