Populair 2 recensies

Indoor Bijlwerpen

Gasten smullen: hip en ultrastoer • oergezellig • vrij snel te leren

Bij Indoor Bijlwerpen gaan jullie voor de bijl in een veilige en oergezellige omgeving. Beleef bijlwerpen zoals het hoort met werpkooien, werpbanen en een werpcoach. Een ultrastoere groepsactiviteit voor iedereen.

Bedacht in Canada, superpopulair geworden in Amerika en al snel overgewaaid naar Nederland: Indoor Bijlwerpen. Deze sport is een hippe, uitdagende en vrolijke variant van het oeroude bijlwerpen in de natuur. Ditmaal met puntentelling via tablets, speluitleg en echte werpbanen ('werpkooien'). 

Adrenalinestoot! Ultrastoere groepsactiviteit   

Een groepsuitje organiseren: je hebt vast al vaker met het bijltje gehakt. Of het nou je zoveelste of eerste keer is, bedenk maar iets leuks. Toch hoef je het bijltje er niet bij neer te leggen, want Indoor Bijlwerpen (Axe Throwing) is het ideale antwoord op je zoektocht. Ludiek en ultrastoer. Bijlwerpen levert een adrenalinestoot!

Machtig gevoel, toegankelijk voor iedereen 

Misschien denk je dat dit enkel een activiteit voor krachtpatsers is. Think again. Dit uitje draait vooral om techniek en minder om brute kracht. Met de juiste techniek wordt het spel een stuk makkelijker. Daarom is er een werpcoach die een duidelijke instructie geeft in de eerste 10 à 15 minuten en jullie verder ondersteunt. Maar techniek of niet, zo'n bijl in de hand is sowieso een machtig gevoel.   

Scandinavisch oergevoel

Ook al gaat het om (een prima aan te leren) techniek, de sport brengt toch een soort Scandinavisch oergevoel met zich mee. Je innerlijke strijder komt naar boven! De Scandinaviërs schitterden al eeuwen in het bijlwerpen en nu is er dus die indoor variant vanuit Canada: geniet van Indoor Bijlwerpen. 

Nu is er die indoor variant vanuit Canada 

Moderne interpretatie 

Indoor Bijlwerpen of 'Axe Throwing' is al met al een moderne interpretatie van het eeuwenoude spel. De punten worden digitaal bijgehouden op de schermen bij de werpbanen. Combineer dit uitje met een lunch vooraf of een diner na afloop.

Indoor Bijlwerpen

55 minuten | 14,75 p.p. (vanaf 5 personen of meer)

55 minuten | 73,75 per groep (2 tot 5 personen)


Hippe activiteit, meerdere werpkooien

Uitleg door werpcoach, score digitaal bijgehouden

Veilig, stoer en oergezelligDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Jan

Super leuk om te doen. Enthousiast personeel en goede instructies. Top avond gehad.

Michelle

Wij zijn gister gaan bijl werpen, ontzettend leuk en stoer met veilige regels. Voor de rest ziet het er allemaal top uit, we zijn daarna nog lekker blijven hangen om wat te drinken en air hockey te spelen. We komen zeker nog een keer terug!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's