Uitje Drenthe

Uitje Drenthe

Het is weer eens tijd voor een leuk en gezellig uitje. Op de rand van Drenthe weten we wel raad met activiteiten voor een dagje uit. Welkom bij De Postwagen, het restaurant en partycentrum voor een uitje met geluksmomentjes. Je kunt hier terecht voor een origineel en vermakelijk programma. Zit je er klaar voor?

Uitje met originele activiteit

Sinds 1780 is horeca en entertainment een gezonde combinatie in Tolbert, een vredig dorpje op de grens van de provincie. Dankzij eeuwen ervaring is De Postwagen kampioen van Drenthe op het gebied van eten en activiteiten. We zetten wat uitjes voor je in de spotlights.

Kampioen van Drenthe op het gebied van eten en activiteiten

Compleet uitje met lekker eten

Combineer meerdere activiteiten met elkaar om het uitje compleet te maken. Na de inspanning of ontspanning (dat bepaal je zelf) is het tijd om lekker uit eten te gaan. Probeer eens de Bulgaarse Smulsteen of de Toffe Tafelgrill. Ga barbecueën (het hele jaar door) of geniet van één van de buffetten. Je kunt natuurlijk ook gewoon iets van het menu kiezen, waarbij ruimte is voor vegetarische voorkeuren of glutenvrij eten.

Blijven slapen in legerwagons uit Rusland

Het uitje wordt helemaal bijzonder wanneer je overnacht in Russische legerwagons. Op loopafstand van ons restaurant staan er tien, allemaal opgesteld rondom een feestzaal. Gezamenlijk vormt het een gezellige groepsaccommodatie. Er zijn zestig slaapplaatsen. De feestzaal heeft ruimte voor tachtig man. De wagons en de zaal zijn intern gekoppeld, dus je hoeft niet per se naar buiten.

Bereikbaarheid Postwagen

Dankzij de centrale ligging in het noorden, is De Postwagen uitstekend bereikbaar. Het maakt eigenlijk niet uit of je uit Drenthe, Groningen of Friesland komt. Vanuit elke provincie is het partycentrum makkelijk te bereiken. Neem de A7 en verlaat de snelweg bij afrit 33 of 34. Vanaf dat punt is het nog maar een paar minuten rijden.

Het leukste uitje in Drenthe vier je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172