Groepsactiviteit Groningen

Groepsactiviteit Groningen

Een professioneel evenemententerrein vol leuke activiteiten en een mooie omgeving voor allerlei uitjes. Dat is wat De Postwagen te bieden heeft aan groepen, een uitje met geluksmomentjes. Het partycentrum laat jullie een mooie dag beleven, waarbij je lekker eten kunt proeven. Bekijk hieronder enkele tips voor jullie groepsactiviteit in Groningen. 

Groepsactiviteit voor elke gelegenheid

Boogschieten op elkaar met opzet, vrienden of collega's met dikke pret. Familieleden en verenigingen trekken ten strijde bij Alles mag Vandaag of Ontmasker de Mol, terwijl een school voor Sterrenslag kiest. Zomaar wat voorbeelden van groepen en de activiteiten die vaak gekozen worden bij De Postwagen. Het geeft aan waar wij voor staan: een groepsactiviteit voor elke gelegenheid. 

Gezelligheid en unieke voertuigen

We zitten dan wel (centraal) in het Noorden, we zijn gek op Hollandse gezelligheid. Kruip in de rol van een kaaskop en leef je uit met klompen en klassiekers bij Ik hou van Holland. Twee teams nemen het tegen elkaar op. Jullie kunnen ook het trein verlaten voor een rondrit in de regio. Als dat de keuze is, moeten we zeker de VETbike en de Moonwalker benoemen. Twee unieke voertuigen!

Veel meer mogelijkheden

Een rondrit in de regio

Volledig verzorgde groepsactiviteit in Groningen 

Aan tafel! Ook op het gebied van eten hebben we een arsenaal aan smaakvolle opties. Wederom vol variatie. We trappen af met de menukaart van het restaurant, die in het luxe keuzemenu voor groepen een aantrekkelijk alternatief kent. Hierna wijzen we met plezier naar het barbecueën. Vervolgens is het tijd om de Bulgaarse Smulsteen onder de aandacht te brengen. Tot slot: de buffetten

De leukste groepsactiviteit in Groningen boek je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's