Uit eten met kids Drenthe

Uit eten met kids Drenthe

Het stijlvolle restaurant van De Postwagen Drenthe heeft een speciale menukaart voor de kids met allerlei lekkere gerechten. De klassieker (patat) staat er natuurlijk op, maar vergis je niet: er is meer dan friet. Ontdek wat we kinderen te bieden hebben en kom gezellig uit eten met de kids in Drenthe. We geven 3 redenen om naar Tolbert af te reizen.

1. Gezellig uit eten

Een typisch 'kinderrestaurant' is De Postwagen niet (echt)... Toch komen gasten met kinderen hier heel graag. Dat heeft alles te maken met het vriendelijke personeel, de sfeervolle setting in het prachtige pand én het kindermenu. Ouders weten bij De Postwagen dat ze in een mooi restaurant zitten waar het nog steeds intiem genieten is, terwijl de kids lekker smullen. Een fijn avondje uit in Drenthe.

Gasten met kinderen komen hier heel graag

Dit staat er op het menu

Reken maar dat de kids gelukkig worden van de snacks die bij ons op de kaart staan. Van Kapitein Kip (puntzakje friet met kipnuggets) tot De Frikandelfanaat (puntzakje friet met frikandel) of De Kroketkoning (puntzakje friet met kroket): het is een feest om als kids uit eten te gaan bij De Postwagen.

2. Er is meer dan friet

Best leuk hoor, al die keuze op het gebied van friet. Alleen sommige kids (of hun ouders) wensen vanzelfsprekend meer variatie. Dus hebben we ook pannenkoeken en vegetarische lasagne. Verder staan er vissnackjes op het menu (mét friet, dat dan weer wel). Tot slot is het toegestaan om eten te stelen van je ouders. 

3. Jezelf en je partner verwennen

Vergeet jezelf en je partner niet: verwen jullie smaaksensoren met verleidelijke voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en dito desserts. Talloze andere ouders gingen jullie voor en hun ervaringen zijn vrijwel altijd positief. We houden rekening met vegetarische voorkeuren en we hebben glutenvrij eten. We gaan voor een uitje met geluksmomentjes. 

Uitstekende bereikbaarheid

De Postwagen is vanuit heel Drenthe goed te bereiken, zeker vanuit plaatsen als Roden, Zuidwolde, Zevenhuizen en Marum.

Stijlvol uit eten met de kids in Drenthe doe je bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie