Meest gekozen 11 recensies

Schooluitje Glow Midgetgolf

“Heel mooi”

Het Schooluitje Glow Midgetgolf brengt de leerlingen naar een donker parcours. Wees gerust, prachtige fantasiefiguren en glow in the dark laten een nieuwe wereld tot leven komen. Een gave ervaring.

Elk jaar is het een uitdaging om een leuk en spannend schoolreisje of schoolkamp samen te stellen. De Postwagen is voor elke school een prettige uitkomst. Met meerdere schooluitjes (ook 'los' te boeken) zit er zomaar een mooi programma in elkaar. Het Schooluitje Glow Midgetgolf is daarin een regelrechte topper.

Schooluitje met thematisering 

Verlaat het schoolplein en stap in een nieuwe wereld met lichtgevende onderdelen en thematisering. In het kader van 'fantasie' staan er prachtige figuren opgesteld rondom de minigolfbaan. Dit alles in het donker, zodat de effecten van Glow in the Dark extra goed naar voren komen. Midgetgolf, maar dan modern.

Stap in een nieuwe wereld 

Activiteit voor goed en slecht weer

Onze midgetgolfbaan is compleet overdekt. Daarom maakt het totaal niet uit of het nou goed of slecht weer is. Dat is alvast een zorg minder voor de organisatie van het schooluitje. Er staat een mooi terras klaar voor het geval het zonnetje zich toch nog laat zien. Een ideale locatie voor alle weeromstandigheden. 

Heerlijk arrangement 

De Postwagen staat bekend om de heerlijke arrangementen met eten, drinken en andere activiteiten. Combineer Glow Midgetgolf bijvoorbeeld met frietjes en vul het programma aan met het Schooluitje Bowlen en het Schooluitje Curling. Om het geheel naar jullie wensen te maken is er veel mogelijk. 

Schooluitje Glow Midgetgolf in Noord-Nederland 

Een groot voordeel van onze locatie is het centrale karakter. De Postwagen ligt in het midden van Noord-Nederland. Met de A7 om de hoek zijn we uitstekend bereikbaar voor scholen uit Groningen, Drenthe en Friesland. Na het nemen van afrit 33/34 (vanuit Heerenveen/Groningen) is het nog enkele minuutjes rijden.

Schoolkamp

Om alle leerlingen onderdak te bieden presenteert De Postwagen 'Dwor Valery', een speciale groepsaccommodatie voor scholen. Het gaat om een leuke feestzaal voor stukjes en de bonte avond, in combinatie met Russische legerwagons voor de unieke slaapplaatsen.

Schooluitje Glow Midgetgolf

+-60 minuten | 8,75 p.p.


Speciale wereld met Glow Midgetgolf

Effecten met Glow in the Dark

Prachtige fantasiefiguren, thema JungleDit schooluitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Schooluitje Glow Midgetgolf

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies
M. Van der Vinne

Erg leuk, relaxed personeel en een ongedwongen sfeer. We kwamen voor glow in de dark midgetgolfen en het personeel zei heel relaxed: we zien jullie wel weer verschijnen. We vonden de baan zelf ook prachtig. Zeker voor herhaling vatbaar, dan gaan we wat anders uitproberen ????

Bertha

Een leuke middag en avond gehad, met grote en kleine mensen. Midgetgolf gedaan, met de kleinkinderen, en daarna in het Farmhouse heerlijk gegeten. Goed en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar

Nirina

Heerlijk gegeten en de midgetgolf…echt super leuk! Bedankt aan de vriendelijke personeel!

Zonnehuis de Marne

Fantastisch eten ,vriendelijk personeel en de glow in the dark midgetgolf was ook zeer geslaagd

Pater

Gezellig uitje met de kinderen. Wij hebben allemaal genoten van het midgetgolfen!

Zwiers

Gisteren wezen bowlen met onze dochter en de glow in the dark midgetgolf gedaan. Superleuk. Wij komen gauw een keer terug.

Ivette

Hele leuke middag gehad! Glow in the dark golf en curling gespeeld, ontzettend leuk ingericht en toegankelijk. Relatief goedkoop voor zeer leuk uitje! Het personeel was ook heel vriendelijk. We komen zeker terug om nog meer activiteiten uit te proberen hier!

Elly

Gewèldige dag bij jullie gehad! Curling, Glow in the dark Golf en een heerlijke lunch. TOP

Esther

"We hadden een kinderfeestje met 7 kinderen van 10 jaar we hadden clow in the dark midgetgolf gespeeld super mooi banen de kinderen konden zich lekker uitleven"

Frank

Met vrouw en zoon midgetgolf gedaan. Erg mooie baan, prachtig decor en graffiti. Ook super veel lol gehad. Ongeveer 45 minuten bezig geweest. Aanrader.

Tamara van den berg

"Vriendelijk personeel goede bediening midgetgolf en bowlen echt een aanrader super geregeld komen zeker een keer weer"

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum