Populair

Schooluitje Glow Midgetgolf

Schooluitje met magie: wonderschone wereld • jungle als aantrekkelijk thema • volop vermaak

Het Schooluitje Glow Midgetgolf brengt de leerlingen naar een donker parcours. Wees gerust, prachtige fantasiefiguren en glow in the dark laten een nieuwe wereld tot leven komen. Een gave ervaring.

Elk jaar is het een uitdaging om een leuk en spannend schoolreisje of schoolkamp samen te stellen. De Postwagen is voor elke school een prettige uitkomst. Met meerdere schooluitjes (ook 'los' te boeken) zit er zomaar een mooi programma in elkaar. Het Schooluitje Glow Midgetgolf is daarin een regelrechte topper.

Schooluitje met thematisering 

Verlaat het schoolplein en stap in een nieuwe wereld met lichtgevende onderdelen en thematisering. In het kader van 'fantasie' staan er prachtige figuren opgesteld rondom de minigolfbaan. Dit alles in het donker, zodat de effecten van Glow in the Dark extra goed naar voren komen. Midgetgolf, maar dan modern.

Stap in een nieuwe wereld 

Activiteit voor goed en slecht weer

Onze midgetgolfbaan is compleet overdekt. Daarom maakt het totaal niet uit of het nou goed of slecht weer is. Dat is alvast een zorg minder voor de organisatie van het schooluitje. Er staat een mooi terras klaar voor het geval het zonnetje zich toch nog laat zien. Een ideale locatie voor alle weeromstandigheden. 

Heerlijk arrangement 

De Postwagen staat bekend om de heerlijke arrangementen met eten, drinken en andere activiteiten. Combineer Glow Midgetgolf bijvoorbeeld met frietjes en vul het programma aan met het Schooluitje Bowlen en het Schooluitje Curling. Om het geheel naar jullie wensen te maken is er veel mogelijk. 

Schooluitje Glow Midgetgolf in Noord-Nederland 

Een groot voordeel van onze locatie is het centrale karakter. De Postwagen ligt in het midden van Noord-Nederland. Met de A7 om de hoek zijn we uitstekend bereikbaar voor scholen uit Groningen, Drenthe en Friesland. Na het nemen van afrit 33/34 (vanuit Heerenveen/Groningen) is het nog enkele minuutjes rijden.

Schoolkamp

Om alle leerlingen onderdak te bieden presenteert De Postwagen 'Dwor Valery', een speciale groepsaccommodatie voor scholen. Het gaat om een leuke feestzaal voor stukjes en de bonte avond, in combinatie met Russische legerwagons voor de unieke slaapplaatsen.

Schooluitje Glow Midgetgolf

+-60 minuten | 8,75 p.p.


Speciale wereld met Glow Midgetgolf

Effecten met Glow in the Dark

Prachtige fantasiefiguren, thema JungleDit schooluitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Glow in the Dark Midgetgolf Groningen 1, De Postwagen

Contact opnemen over Schooluitje Glow Midgetgolf

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's