Populair 5 recensies

Schooluitje Bowlen

“Gezellige sfeer”

Scholen brengen met veel plezier een bezoek aan de bowlingbanen van De Postwagen. Net even anders: de aantrekkelijke optelsom van een mooie locatie, moderne bowlingbanen en uitstekende faciliteiten is doorslaggevend.

Het Schooluitje Bowlen is een prettige, actieve activiteit voor klassen en scholen. Met moderne bowlingbanen in een stoere setting is het hartstikke leuk voor leerlingen om hier te komen bowlen. De fraai vormgegeven faciliteiten zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuisvoelt. 

Bowling voor kleine en grote klassen en scholen

Voor elke groepsgrootte hebben we passende schooluitjes. De zes mooie bowlingbanen bieden genoeg ruimte voor kleine en grote klassen. Ook complete scholen zijn hier van harte welkom. De bowlingzaal is onderdeel van een groter geheel ('Posta Plaza') met curling, glow midgetgolf en nog veel meer.

Leuk schooluitje 

Bowlen is uiterst geschikt als schooluitje. Zowel tieners als kids vinden het vaak heel vermakelijk om de kegels om te gooien. Het is al leuk als er een paar omvallen. Als er meer vallen, wordt het nog leuker. Hoogtepunt is als álle kegels omgaan: dan is het gelukt om een strike (in één keer) of een spare (in twee keer) te halen.   

Arrangement voor schooluitjes

Combineer het Schooluitje Bowlen met wat lekkers en drinken voor de leerlingen. We hebben verschillende opties voor een aantrekkelijk arrangement. Hiermee krijgt het uitje een extra vrolijk en feestelijk karakter. Al met al heeft Posta Plaza alles in huis voor een geslaagd schooluitje.

Alles in huis voor een geslaagd schooluitje

Ruime en gratis parkeergelegenheid + speciaal vervoer 

Kom maar op met de auto's, schoolbussen en touringcars. De Postwagen heeft genoeg plek voor alle voertuigen. Ook een aanrader: speciaal vervoer voor schooluitjes. Laat de groep of klas vervoeren in een oldtimerbus, limousine of met de huifkar. Gegarandeerd een ervaring met veel plezier voor elk kind. 

Combineren met curling en/of Glow Midgetgolf 

Posta Plaza heet jullie welkom in een magische jungle met een midgetgolfbaan. Kies voor bowlen in combinatie met het Schooluitje Glow Midgetgolf. Of ga voor een combinatie met het Schooluitje Curling 2.0: futuristische curlingbanen met automatische puntentelling. 

Schooluitje Bowlen

55 minuten | 6,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

55 minuten | 24,- per groep (2 tot 4 personen)

110 minuten | 12,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

110 minuten | 48,- per groep (2 tot 4 personen)


Leuk schooluitje

Fraaie faciliteiten

Aantrekkelijk arrangementDit schooluitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Schooluitje Bowlen

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies
chantal

Wij hebben het erg leuk gehad met bowlen.er hangt een gezellige sfeer en er zijn meerdere activiteiten mogelijk

Elly

Gewèldige dag bij jullie gehad! Curling, Glow in the dark Golf en een heerlijke lunch. TOP

Tamara Van Den Berg

Gisteren 2 uurtjes gebowld was super ze komen regelmatig langs voor iets te drinken je komt niks te kort alles super geregeld komen zeker vaker

Tamara van den berg

Vriendelijk personeel goede bediening midgetgolf en bowlen echt een aanrader super geregeld komen zeker een keer weer

CSG Augustinus

"Hartelijke ontvangst in de activiteitenarena. Het was zichtbaar dat onze leerlingen van 15-17 jaar dit een heel plezierig uitje vonden. Ontspannen sfeer. Ze konden zelf kiezen wat ze gingen doen qua spel/activiteit (o.a. Bowlen, WCpot-racen, flow in the dark midgetgolf). De vrijheid van het lekker ronddrentelen en zelf een drankje kunnen halen vonden ze daarbij ook fijn (het werken met muntjes was heel geschikt). De lunch was ook goed verzorgd en van hoge kwaliteit! Bedankt voor de fijne ochtend/middag! Al was het voor het personeel wellicht wat vroeg ;)"

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum