Populair

Schooluitje Bowlen

Leuk schooluitje: moderne bowlingbanen • stoere setting • prettige, actieve activiteit

Scholen brengen met veel plezier een bezoek aan de bowlingbanen van De Postwagen. Net even anders: de aantrekkelijke optelsom van een mooie locatie, moderne bowlingbanen en uitstekende faciliteiten is doorslaggevend.

Het Schooluitje Bowlen is een prettige, actieve activiteit voor klassen en scholen. Met moderne bowlingbanen in een stoere setting is het hartstikke leuk voor leerlingen om hier te komen bowlen. De fraai vormgegeven faciliteiten zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuisvoelt. 

Bowling voor kleine en grote klassen en scholen

Voor elke groepsgrootte hebben we passende schooluitjes. De zes mooie bowlingbanen bieden genoeg ruimte voor kleine en grote klassen. Ook complete scholen zijn hier van harte welkom. De bowlingzaal is onderdeel van een groter geheel (een 'activiteitenarena') met curling, glow midgetgolf en nog veel meer.

Leuk schooluitje 

Bowlen is uiterst geschikt als schooluitje. Zowel tieners als kids vinden het vaak heel vermakelijk om de kegels om te gooien. Het is al leuk als er een paar omvallen. Als er meer vallen, wordt het nog leuker. Hoogtepunt is als álle kegels omgaan: dan is het gelukt om een strike (in één keer) of een spare (in twee keer) te halen.   

Arrangement voor schooluitjes

Combineer het Schooluitje Bowlen met wat lekkers en drinken voor de leerlingen. We hebben verschillende opties voor een aantrekkelijk arrangement. Hiermee krijgt het uitje een extra vrolijk en feestelijk karakter. Al met al heeft De Postwagen alles in huis voor een geslaagd schooluitje.

Alles in huis voor een geslaagd schooluitje

Ruime en gratis parkeergelegenheid + speciaal vervoer 

Kom maar op met de auto's, schoolbussen en touringcars. De Postwagen heeft genoeg plek voor alle voertuigen. Ook een aanrader: speciaal vervoer voor schooluitjes. Laat de groep of klas vervoeren in een oldtimerbus, limousine of met de huifkar. Gegarandeerd een ervaring met veel plezier voor elk kind. 

Combineren met curling en/of Glow Midgetgolf 

Activiteitenarena Tolbert heet jullie welkom in een magische jungle met een midgetgolfbaan. Kies voor bowlen in combinatie met het Schooluitje Glow Midgetgolf. Of ga voor een combinatie met het Schooluitje Curling 2.0: futuristische curlingbanen met automatische puntentelling. 

Schooluitje Bowlen

55 minuten | 6,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

55 minuten | 24,- per groep (2 tot 4 personen)

110 minuten | 12,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

110 minuten | 48,- per groep (2 tot 4 personen)


Leuk schooluitje

Fraaie faciliteiten

Aantrekkelijk arrangementDit schooluitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Bowling, bowlen, schooluitje Groningen - De Postwagen

Contact opnemen over Schooluitje Bowlen

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's