Populair 7 recensies

Schooluitje Fun Curling 2.0

“Plezier bij de leerlingen”

Schooluitje Curling: een originele invulling als onderdeel van een schoolreisje of schoolkamp. Curling is ook leuk als ‘losse’ activiteit. Doe je best en schuif de steen de goede kant op.

Scholen, klassen en groepen beleven een leuke tijd bij De Postwagen met het Schooluitje Curling 2.0. Curling heeft Nederland veroverd als olympische sport én als originele groepsactiviteit. Iedereen kan dit spel nu ervaren bij ons in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland.

Cool en toegankelijk schooluitje 

Curling is in de eerste plaats 'gewoon' cool. De enthousiaste leerlingen doen hun uiterste best om de stenen zo goed mogelijk naar de overkant van de baan te schuiven. Het is daarbij de bedoeling om in de buurt te komen van de 'roos'. In de curlingwereld wordt dat doel het 'huis' genoemd. Wie mikt het best?

Door de speciale stenen en een automatisch puntentelsysteem is dit een bijzonder toegankelijk én uniek schooluitje. Iedereen kan meedoen en het is vrij snel duidelijk hoe het precies werkt. Het is ergens wel vergelijkbaar met het Schooluitje Bowlen, maar dan met curlingbanen en stenen. Tip: combineer beide activiteiten! 

Een bijzonder toegankelijk én uniek schooluitje

Vijf curlingbanen, meerdere schooluitjes 

De Postwagen heeft 5 curlingbanen voor het schooluitje. Per baan is er ruimte voor maximaal 7 deelnemers. Er kunnen dus 35 spelers tegelijkertijd curling doen. Is er met jouw groep, klas of school sprake van een grotere groep? Dan is een combinatie met andere schooluitjes een goed idee. De kinderen kunnen dan bijvoorbeeld na een uur omwisselen van activiteit. 

Leuke aanvulling: Glow in the Dark Midgetgolf 

Kinderen en tieners kunnen als aanvulling door een magische jungle lopen en een parcours afleggen. We tonen jullie met plezier het Schooluitje Glow Midgetgolf.

Schooluitje Fun Curling 2.0

55 minuten | 8,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

55 minuten | 32,- per groep (2 tot 4 personen)

110 minuten | 14,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

110 minuten | 56,- per groep (2 tot 4 personen)


Vermakelijke activiteit, schooluitje vol plezier

Toplocatie, uniek Fun 2.0-concept

Geen bezemsDit schooluitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Schooluitje Fun Curling 2.0

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
CSG Augustinus

Hartelijke ontvangst in de activiteitenarena. Het was zichtbaar dat onze leerlingen van 15-17 jaar dit een heel plezierig uitje vonden. Ontspannen sfeer. Ze konden zelf kiezen wat ze gingen doen qua spel/activiteit (o.a. Bowlen, WCpot-racen, flow in the dark midgetgolf). De vrijheid van het lekker ronddrentelen en zelf een drankje kunnen halen vonden ze daarbij ook fijn (het werken met muntjes was heel geschikt). De lunch was ook goed verzorgd en van hoge kwaliteit! Bedankt voor de fijne ochtend/middag! Al was het voor het personeel wellicht wat vroeg ;)

Ivette

Hele leuke middag gehad! Glow in the dark golf en curling gespeeld, ontzettend leuk ingericht en toegankelijk. Relatief goedkoop voor zeer leuk uitje! Het personeel was ook heel vriendelijk. We komen zeker terug om nog meer activiteiten uit te proberen hier!

Aagje Wiersma

Voor de introductieweek hier een activiteit georganiseerd met 150 mensen. Ontzettend leuke activiteiten en gezellig personeel. Wij komen zeker nog een keer terug!

Trudy

Wat hebben we een leuke middag gehad. Glow in the dark. Curling erg leuk en heerlijk gegeten. En alles zo goed verzorgd en aardig personeel. In een woord GEWELDIG!!!

Anke

We zijn met 85 brugklassers de arena in gegaan om curling, bowlen en glow midgetgolf te doen. Het personeel is niks te gek en ze maken er een waar feestje van!

H de Groot

Wij zijn gisteren 30 augustus bij jullie geweest we hebben het spel Curlingen gedaan met z,n zessen het was geweldig leuk spel de bediening is heel aardig Dus we komen vaker een dikke tien tot later

Theresa

Vanwege de verjaardag van onze moeder een klein feestje gevierd bij De Postwagen. Eerst met z'n 8-en fun curling gedaan, echt superleuk. Zelfs onze 75-jarige moeder kon goed meespelen. Daarna heerlijk gedineerd. Bediening is erg attent en netjes. Kortom een aanrader! Wij komen zeker weer!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum