Curling, curlen, groepsactiviteit Groningen - De Postwagen

Schooluitje Curling

Vanaf komende winter

Schooluitje Curling: een originele invulling als onderdeel van een schoolreisje of schoolkamp. Curling is ook leuk als ‘losse’ activiteit. Doe je best en schuif de steen de goede kant op.

  • Vermakelijke activiteit
  • Toplocatie
  • Schooluitje vol plezier

Schooluitje Curling

Scholen, klassen en groepen beleven een leuke tijd bij De Postwagen met het Schooluitje Curling. Curling heeft Nederland veroverd als olympische sport én als originele groepsactiviteit. Iedereen kan dit spel nu ervaren bij ons in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland.

Let op: dit schooluitje is gereed vanaf komende winter.

Cool en toegankelijk schooluitje 

Curling is in de eerste plaats 'gewoon' cool. De enthousiaste leerlingen doen hun uiterste best om de stenen zo goed mogelijk naar de overkant van de baan te schuiven. Het is daarbij de bedoeling om in de buurt te komen van de 'roos'. In de curlingwereld wordt dat doel het 'huis' genoemd. Wie mikt het best?

Door de speciale stenen en een automatisch puntentelsysteem is dit een bijzonder toegankelijk schooluitje. Iedereen kan meedoen en het is vrij snel duidelijk hoe het precies werkt. Het is ergens wel vergelijkbaar met het Schooluitje Bowlen, maar dan met curlingbanen en stenen. Tip: combineer beide activiteiten!

Zes curlingbanen, meerdere schooluitjes 

De Postwagen heeft 6 curlingbanen voor het schooluitje. Per baan is er ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Er kunnen dus 48 spelers tegelijkertijd curling doen. Is er met jouw groep, klas of school sprake van een grotere groep? Dan is een combinatie met andere schooluitjes een goed idee. De kinderen kunnen dan bijvoorbeeld na een uur omwisselen van activiteit. 

Lekker eten en drinken 

Het Schooluitje Curling is prima 'los' te boeken, maar je kunt ook kiezen voor een aanlokkelijk arrangement met lekker eten en drinken. De verschillende opties hebben we in een overzicht gezet, zodat je wat voorbeelden hebt van de mogelijkheden. Neem bij eventuele vragen gerust contact met ons op.

Overzicht opties

5,- p.p. (vanaf 4 personen)

Tijdsduur
+-1 uur

Mogelijke toevoegingen

> Zakje chips met limonade
1,- p.p.

> Feestmaal met friet, snack en limonade 
5,- p.p.

> Gezonde lunch met snoepgroentes, broodje gezond en een flesje water 
6,75 p.p.

     Bekijk eetplezier en snackpret voor alle mogelijkheden

Leuke aanvulling: Retro Games

De iets oudere kinderen en tieners kunnen tussen de activiteiten door flipperen, darten en poolen bij de daarvoor bestemde Retro Games.

*Gereed vanaf komende winter
Curling, curlen, groepsactiviteit Groningen - De Postwagen

Contact opnemen over Schooluitje Curling

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172